Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren in Namibië

Voor een avontuurlijke rondreis

Namibië is een mooie bestemming voor een eerste kennismaking met het Afrikaanse continent. Door een auto te huren in Namibië ontdek je schitterende natuurgebieden: van de oranje zandduinen in de Namibwoestijn tot de machtige kloven van Fish River Canyon. In steden als Windhoek zie je Europese invloeden terug, waardoor de cultuurschok iets kleiner wordt. Met een huurauto ga je ook op zoek naar wilde dieren in nationaal park Etosha. Via de ANWB regel je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Namibië voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto in Namibië

Namibië

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Met de huurauto op ontdekkingstocht in Namibië

Een auto huren in Namibië doe je bij aankomst op de luchthaven van Windhoek, op zo’n veertig minuten van de Namibische hoofdstad. In Windhoek ontdek je een interessante mix van Duitse, Zuid-Afrikaanse en inheemse culturen. In het Nationaal Historisch Museum leer je alles over de koloniale geschiedenis en de eerste bewoners van Namibië: het San-volk.

Windhoek ligt centraal in Namibië, dus je kunt met de huurauto alle kanten op om de autorondreis te vervolgen. Het wegennetwerk is vrij goed ontwikkeld, maar slechts deels verhard. In zo’n drie uur reis je vanuit Windhoek naar het immense nationale park Etosha. Etosha, oftewel ‘grote witte vlakte van droog water’, verwijst naar de zoutvlakte in het park die in de wintermaanden door regenval transformeert in een weelderige groene vlakte. In de droge tijd trekt het gebied neushoorns, olifanten en ander wild aan. Beroemd zijn ook de oranje zandduinen van de Namibwoestijn, op vier uur rijden van Windhoek. Je kunt de woestijn goed met een 4x4 huurauto verkennen.

Reis je zuidelijker met de huurauto, dan kom je uit bij Fish River Canyon. Na de Grand Canyon is dit de grootste kloof ter wereld. Wil je tijdens deze avontuurlijke autorondreis ook naar het strand? Walvisbaai en het nabijgelegen Swakopmund liggen op vier uur rijden van Windhoek.