Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren in Florida

Voor een Big Apple-rondreis

Florida, de op twee na grootste staat van de Verenigde Staten, is een geliefde zonbestemming vanwege het subtropische klimaat. Een auto huren in Florida geeft een strandvakantie in het zuidoosten van de VS kleur. Met de huurauto bezoek je eenvoudig het bruisende Miami en ook het mekka van de pretparken: Orlando. Florida is rijk aan beschermde natuurgebieden die goed bereikbaar zijn met een huurauto. Bij de ANWB regel je deze tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Florida voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto in Florida

Florida

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Met de huurauto op pad in Florida

Een auto huren in Florida doe je bij aankomst op het vliegveld. Start de reis in Orlando, dan kun je niet om Walt Disney World heen. Dit is het grootste attractiepark ter wereld met liefst vier themaparken. Kun je geen genoeg krijgen van doldwaze attracties, bezoek dan ook Sea World, Universal Studios, WonderWorks en Gatorland. Met het gemak van een huurauto zijn bezoeken aan deze pretparken goed met elkaar te combineren.

Vlak bij Orlando ligt een aantal prachtige staatsparken. Op twee uur rijden ligt Cedar Keys National Wildlife Refuge, vol exotische vogels en andere dieren. In Ocala National Forest, op een uur rijden van Orlando, zoek je de rust op tussen de dennenbossen, moerassen en cipressen.

Wanneer Miami de basis is van je autorondreis, dan wacht een vakantie vol bruisende stranden, prachtige architectuur en Caribische invloeden. In South Beach ligt de beroemde Ocean Drive in het Art Deco-District. Vanuit de huurauto bewonder je de honderden pastelgetinte gebouwen met een kubistische en art-decobouwstijl. In Little Havana maak je kennis met de Cubaanse wijk van Miami, met als kloppend hart Calle Ocho en het Máximo Gómez Park.

Met een huurauto kun je ook op pad buiten Miami. Nationaal park Everglades ligt op een uur rijden. Hier verruil je de huurauto in voor een tocht met een airboat om alligators te spotten.