Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren op Miami Luchthaven

Voor een rondreis in Zuid-Florida

Door een auto te huren op Miami Luchthaven combineer je relaxen op het strand met culturele uitstapjes in en rond Miami. Met de vrijheid van een huurauto reis je ook eenvoudig af naar andere mooie plekken in het zuiden van Florida, zoals de prachtige Keys-eilanden. Bij de ANWB regel je een huurauto tegen aantrekkelijke tarieven bij aankomst op de internationale luchthaven van Miami.

Korting op autohuur Miami Luchthaven voor ANWB-leden 

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto op Miami Luchthaven

Miami Luchthaven

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Op pad met de huurauto in Zuid-Florida

Een auto huren op Miami Luchthaven is de start van een prachtige rondreis in Florida. Je begint in de stad zelf. Miami heeft heerlijke stranden, waarvan South Beach het bekendst is. Naast een opvallende art-decoarchitectuur heeft South Beach een bruisend uitgaansgebied. Verder maak je in Miami kennis met de Cubaanse invloeden in de wijk Little Havana.

Met de huurauto ontdek je vervolgens fraaie plekken buiten de stad. Het beroemde natuurpark van de Everglades met zijn alligators ligt op een uur rijden van Miami. Grenzend aan de Everglades ligt Big Cypress National Preserve. In dit omvangrijke moerasland vol cipressen leven naast alligators ook zwarte beren en de zeldzame Floridapanter.

Op een uur ten zuiden van Miami liggen de Florida Keys, een archipel met wel 1700 kleine eilanden voor de zuidkust van Florida. Tijdens de autorit over de Overseas Highway, die het vasteland met de eilanden verbindt, geniet je van een weids uitzicht. Het bekendste en meest westelijk gelegen eiland is Key West, vanuit Miami zo’n drie uur rijden. Hier bezoek je onder meer de woning van de beroemde schrijver Ernest Hemingway.

Wanneer je met de huurauto vanuit Miami in westelijke richting Florida doorkruist, kom je uit in Napels. Deze mondaine badplaats doet qua luxe uitstraling niet onder voor Europese jetsetplaatsen als Saint-Tropez.