Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren in Noorwegen

Noorwegen is het land van de fjorden, het noorderlicht en steden met kleurrijke houten huizen. Door een auto te huren in Noorwegen krijg je de kans om dit allemaal tijdens één vakantie te verkennen. Breng een bezoek aan de Sami en bewonder hun kuddes rendieren of maak een rondreis langs de verschillende Noorse steden. Bij de ANWB is het altijd mogelijk om voordelig een auto te huren in Noorwegen en tips te krijgen voor jouw vakantie.

Korting op autohuur Noorwegen voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto in Noorwegen

Noorwegen

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Naar gletsjers en paleizen met je huurauto in Noorwegen

Met 47 nationale parken is er veel Noors natuurschoon te zien. Tel daar steden als Oslo, Stavanger en Bergen bij op en er is genoeg te beleven. Het grote voordeel van een auto huren tijdens een vakantie in Noorwegen is dat steden en afgelegen stukken natuur prima in één reis te combineren zijn, allemaal op eigen tempo.

Reis af naar de noordelijk gelegen Lofoten. Op deze eilanden jagen zeearenden op vis en rijzen steile bergwanden vervaarlijk op uit zee. De uitgestrekte bossen van Oostland zijn een traktatie voor wandelaars die het wildleven van Noorwegen willen ontdekken, zoals grazende muskusossen. Je kunt ook een auto huren tijdens je vakantie in Noorwegen om de grillige fjorden in het westen van het land te verkennen.

Een auto huren in Noorwegen om je iets te verdiepen in de architectuur en cultuur van het land? Begin je reis in Bergen, waar traditionele houten huizen over de kade van de haven uitkijken. Rijd vervolgens richting het zuiden en bezoek het kunstmuseum van Stavanger. Iets buiten de stad torent de klif Preikestolen uit boven een groot fjord. In het oostelijke Oslo bevinden zich de weelderige zalen van het koninklijk paleis van Noorwegen.