Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren op Split Luchthaven

Voor een rondreis in Dalmatië

Split is een mooi startpunt voor een rondreis door de Kroatische regio Dalmatië. Door een auto te huren op Split airport neem je niet alleen een kijkje in deze tweede stad van het land, maar ook in de omgeving. Split zelf is rijk aan cultureel erfgoed en heeft volop winkels en restaurants. Met de huurauto zoek je ook andere bijzondere plekken in Dalmatië op. Via de ANWB regel je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Split Luchthaven voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto op Split Luchthaven

Split Luchthaven

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Met de huurauto op zoek naar cultuur en natuurschoon in Kroatië

Een auto huren op Split Luchthaven is geen overbodige luxe wanneer je de stad wilt bezoeken; Split ligt op ongeveer veertig minuten rijden. In de stad bewonder je onder meer het 4de-eeuwse paleis van de Romeinse keizer Diocletianus, waar de latere stad omheen is gebouwd. Ook de nabijgelegen kathedraal is prachtig en het fort Klis iets ten noorden van de stad mag je niet missen als je van de serie Game of Thrones houdt.

Als natuurliefhebber kun je met de huurauto vanuit Split op zoek naar de mooiste nationale parken van Kroatië. Krka is een van de bekendste. Dit beschermde natuurgebied wordt gevormd door zeven watervallen en in delen van het park mag je zwemmen. Ook bijzonder is nationaal park Kornati, bestaande uit 89 eilanden van de gelijknamige archipel die voor de Dalmatische kust liggen. Je bereikt een aantal van de eilanden via de prachtige plaatsen Zadar en Šibenik.

Zadar is een mooie plaats om met de huurauto naartoe te reizen, op ongeveer anderhalf uur van Split. De levendige havenstad hoorde ooit bij Italië, wat je onder meer terugziet in de Venetiaanse stadspoort. Op de route van Split naar Zadar passeer je Šibenik, vol prachtige kloosters en kerken.