Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren in Israël

Voor een bijzondere cultuurreis

Israël is een fascinerend land met een rijke geschiedenis, warm klimaat en smakelijke keuken. Een auto huren in Israël is het startpunt van een bijzondere reis door het Midden-Oosterse land. Met de huurauto rijd je naar het heilige Jeruzalem met indrukwekkende bezienswaardigheden als de Tempelberg en Klaagmuur. Je bezoekt ook het hippe Tel Aviv en de Dode Zee. Bij de ANWB huur je een auto tegen aantrekkelijke tarieven. Neem als hoofdbestuurder wel een creditcard mee als waarborg.

Korting op autohuur Israël voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto in Israël

Israël

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Auto huren in Israël met tips voor bezienswaardigheden

Een auto huren in Israël doe je bij aankomst op het vliegveld van Tel Aviv. Israël heeft een goed onderhouden wegennetwerk, dus je komt met de huurauto op veel plekken.

In het centrum van Tel Aviv ontdek je een fijne combinatie van oud en nieuw. Old Jaffa is het historische stadscentrum waar je onder meer de levendige Carmel Market bezoekt vol kraampjes met groente, fruit, specerijen en souvenirs. In de nieuwe haven is een lange wandelpromenade vol restaurants.

Met de huurauto ben je in een uur in Jeruzalem. In deze heilige stad bezoek je alle plaatsen uit de Bijbelse geschiedenis, zoals de Tempelberg, Klaagmuur, Olijfberg, Heilige Grafkerk, Armeense wijk en Dome of the Rock: de opvallende moskee met gouden koepel. Naast de traditionele religieuze cultuur heeft Jeruzalem ook een moderne kant, iets dat je terugziet in het uitgaansgebied Downtown Triangle.

Een dag drijven in de Dode Zee is een niet-alledaagse ontspanning. Met de huurauto ben je vanuit Jeruzalem in een uur in Ein Gedi, een prachtige oase in de Judeawoestijn aan de westkust van de Dode Zee. Ook voor een strand- of duikvakantie in Israël is een huurauto een uitkomst. Je huurt een voertuig op het vliegveld van Eilat en bent in twintig minuten in de badplaats aan de Rode Zee.