Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren op Dublin Luchthaven

Voor een rondreis in Oost-Ierland

Door een auto te huren op Dublin Luchthaven bezoek je eenvoudig de gastvrije hoofdstad en heb je de vrijheid om een reis te maken langs mooie plekken in het oosten van Ierland. In Dublin geniet je van historische bezienswaardigheden en het bruisende uitgaansleven. Met de huurauto zoek je de rust op van het platteland, dat zich uitstrekt als een groene lappendeken. Onderweg bezoek je mysterieuze ruïnes en charmante Ierse dorpen. Bij de ANWB huur je tegen aantrekkelijke tarieven een auto.

Korting op autohuur Dublin voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto op Dublin Luchthaven

Dublin Luchthaven

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Met de huurauto door Oost-Ierland

Een auto huren op Dublin airport is het begin van een prachtige rondreis vol natuurschoon en cultuur. Het centrum van Dublin ligt op twintig minuten rijden van het vliegveld. Misschien wel de bekendste attractie in Dublin is Trinity College. Deze oudste universiteit van Ierland werd opgericht in 1592 en is beroemd omdat hier het Book of Kells wordt bewaard. Andere hoogtepunten zijn de National Gallery of Ireland, het Guinness Storehouse, Old Jameson Distillery en het levendige Temple Bar-district.

Door een auto te huren in Dublin op het vliegveld verruil je de levendige stad gemakkelijk voor de schilderachtige Dublin Bay waar je lieflijke vissersplaatsen als Howth passeert. Ten zuiden van Dublin liggen de Wicklow Mountains: een ruig, bergachtig gebied vol traditionele dorpen en prachtige tuinen.

Trek je vanuit Dublin het binnenland in, dan maak je kennis met de Ierse Midlands, die veel minder bekend zijn dan bijvoorbeeld de westkust. Dit is de bakermat van de Keltische cultuur in Ierland, met name in Boyne Valley. In deze streek bevinden zich vele mooie High Crosses: opvallende kruisen met een cirkel en veel symboliek, maar ook fraaie kloosters, abdijen en kastelen uit de Normandische tijd. In Boyne Valley ligt de mysterieuze Hill of Tara, die ooit het spirituele centrum van Keltisch Ierland was.