Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren in Ierland

Voor een groene, historische roadtrip

Een kustlijn met hoge kliffen, warme cafés die Irish coffee schenken, historische kastelen in een groen landschap: dit is Ierland. Een auto huren in Ierland maakt het mogelijk de veelzijdigheid van dit land te ontdekken. De oude straten van Dublin de ene dag, het Ierse platteland de volgende. Bij de ANWB huur je een auto tegen scherpe tarieven om vervolgens comfortabel door het land met vele gezichten te reizen.

Korting op autohuur Ierland voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto in Ierland

10,- korting voor leden

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Met een huurauto door het Ierse landschap: tips

Noord, zuid, oost en west: Ierland heeft in alle windstreken een prachtige kustlijn. Reis bijvoorbeeld richting het westen naar de kliffen van Moher: de hoogste klifkusten van Europa die op sommige plekken meer dan 200 meter hoog zijn.

Glooiende heuvels en eeuwenoude steden tekenen het binnenland. In nationaal park Killarney wisselen bergen, bossen en meren elkaar af. Met een huurauto kun je ook het noordelijkste gebied van Ierland bezoeken, waar tafelberg Ben Bulben boven het landschap uittorent.

Dublin, waar het kasteel al sinds de 13de eeuw door de belangrijkste Ierse leiders wordt bezocht, vertelt verhalen over de rijke geschiedenis van het land. Buiten de stad ligt de heuvel van Tara. Deze heuvel is het laatste overblijfsel van de vroegere stad Tara, die in de 10de eeuw nog het centrum van Ierland was. Door een auto te huren krijgt een reis naar Ierland echt meerwaarde.