Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren in Engeland

Voor een afwisselende rondreis

Een auto huren in Engeland is een fijne oplossing om rond te kunnen reizen in dit grootste land binnen het Verenigd Koninkrijk. Al rijdend raak je betoverd door het schilderachtige berglandschap in het Lake District en de ruige klifkusten in het zuiden. Het is een populaire vakantiebestemming. In typisch Engelse dorpen staat een afternoon tea of pint in de lokale pub voor je klaar. Met de vrijheid van een huurauto is een tour door het fraaie Engelse landschap goed te combineren met een stedentrip. Bij de ANWB regel je een huurauto in Engeland tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Engeland voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto in Engeland

Engeland

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Met de huurauto op pad in Engeland

Een auto huren in Engeland kan op alle grote vliegvelden. Wil je met de huurauto het Lake District verkennen, huur dan een auto in Manchester. De stad zelf is rijk aan musea en heeft een prachtige architectuur. Dat zie je onder meer terug in de victoriaanse panden langs Albert Square.

Het Lake District, met een oppervlakte van 2362 vierkante kilometer het grootste nationale park van Engeland, bereik je vanuit Manchester in anderhalf uur. Hier wacht een uitdagende autorit tussen de bergen van de Scafells en Cumbrian Mountains. De nationale parken van Northumberland en North York Moors zijn goed bereikbaar wanneer je een auto huurt in Newcastle. Voor een rondreis langs de Engelse zuidkust huur je een auto op het vliegveld van Exeter bij Devon. In anderhalf uur ben je in Cornwall en de kleurrijke heide van nationaal park Exmoor ligt op slechts een uur rijden.

Een stedentrip in Londen krijgt kleur wanneer je met de huurauto ook ‘the English countryside’ opzoekt. De glooiende heuvels en de voor Engeland zo typerende dorpen in The Cotswolds liggen op zo’n twee uur rijden. Een ideale manier om de rust op te zoeken met de huurauto nadat je alle hoogtepunten van Londen hebt gezien.