Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren op München Luchthaven

Voor een afwisselende vakantie in Beieren

Door een auto te huren op München Luchthaven ontdek je niet alleen de stad München zelf, maar ook de sprookjesachtige natuur in Beieren. Tussen de imposante bergtoppen en glooiende heuvels liggen charmante dorpen, statige kastelen en helderblauwe meren verstopt. Een stadsbezoek aan München met de huurauto zorgt voor culturele afwisseling. Naast historische bezienswaardigheden is de stad bekend om zijn Oktoberfest en smakelijke, maar stevige traditionele gerechten. Via de ANWB regel je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur München Luchthaven voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto op München Luchthaven

München Luchthaven

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Met de huurauto op pad rond München

Een auto huren op München Luchthaven is het begin van een veelzijdige rondreis. De luchthaven ligt op een half uur rijden ten noorden van München, dus je hebt wel een huurauto nodig als je in de stad verblijft.

Een van de belangrijkste attracties in de stad is de München Residenz in het centrum. Dit voormalige koninklijke paleis heeft 130 kamers, 10 binnenplaatsen, een theater, concertzaal, weelderige schatkamer en prachtige tuin. Schloss Nymphenburg met zijn verschillende bouwstijlen en omvangrijke park behoort ook tot de mooiste gebouwen in München. De stad is verder rijk aan mooie kerken en andere monumentale panden.

Met de huurauto verlaat je München om de rondreis door Beieren te vervolgen. Het indrukwekkende concentratiekamp Dachau ligt op drie kwartier van de stad. Natuurliefhebbers ontdekken op anderhalf uur ten zuiden van München de Beierse Alpen op de grens met Oostenrijk. Hier ligt ook de hoogste berg van Duitsland: de Zugspitze van ruim 2900 meter.

Een andere mooie bezienswaardigheid in de buurt is Schloss Neuschwanstein. Dit kasteel met zijn spitse torens is gebouwd op een hoge rots omringd door dichte bossen, met op de achtergrond de Beierse Alpen. Het kasteel vormde voor Disney de inspiratie voor de sprookjeskastelen die je tegenkomt in de pretparken.