Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Een auto huren in Duitsland

Beleef je eigen avontuur

Moderne steden, groene valleien en historische vakwerkhuizen. Wereldsteden als Berlijn, sprookjesachtige bossen zoals het dichtbeboste Zwarte Woud waar vooral dennen en sparren staan. Kies je ervoor om een auto te huren in Duitsland, dan krijg je de kans om de veelzijdigheid van dit land zelf te ontdekken. Bij de ANWB kun je een auto huren in Duitsland zonder creditcard, altijd voor de scherpste tarieven.

Korting op autohuur Duitsland voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto in Duitsland

Duitsland

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Stippel je route uit met een huurauto in Duitsland

Duitsland heeft vele gezichten, die je het best leert kennen wanneer je met een gehuurde auto door het Duitse landschap rijdt. Dit is het land van de veelzijdige Noordzeekust met waddeneilanden, maar ook het land van de 2962 meter hoge Zugspitze in het zuiden. Een auto huren in Duitsland met een onbeperkt aantal kilometers geeft je alle vrijheid om in je eigen tempo op avontuur te gaan.

Een rondreis langs verschillende steden, bijvoorbeeld, kan dicht bij de grens al beginnen in Keulen. Daar klim je naar de top van de Dom en ontdek je moderne kunst in Museum Ludwig. Richting het oosten ligt tussenstop Hannover. In de Markthal eet je samen met de lokale bevolking, waarna je door de koninklijke tuinen van Herrenhäuser Gärten struint. In Berlijn wordt het oorlogsverleden van Duitsland tastbaar, bijvoorbeeld bij het Holocaustmonument en de resten van de Berlijnse Muur.

Een roadtrip die meer op natuur is geënt, leidt bijvoorbeeld langs de kabbelende rivier Moezel, waar vele wijngaarden op de steile oeverhellingen zijn aangelegd. In het Beierse woud voelen wolven, beren en wilde katten zich thuis. De steile kliffen van natuurgebied Saksisch Zwitserland zijn een uitdaging voor iedereen die een berg wil beklimmen. Met een huurauto kun je in Duitsland letterlijk en figuurlijk alle kanten op.