Auto huren Italië - All-in via de ANWB

Wil je veel zien van Italië, regel dan een vlucht en huur een auto. Toscane, Umbrië, de Dolomieten maar ook eilanden als Sardinië of Sicilië, zijn prima te doen met een huurauto. Ontdek de Italiaanse cultuur, natuur en mooie steden als Florence en Pisa met de bijzonder aantrekkelijke tarieven voor autohuur in Italië. Via ANWB regel je via Sunny Cars je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Italië voor ANWB-leden

ANWB Leden profiteren met hun lidmaatschapsnummer van €10,- korting wanneer je kiest voor het Sunny Cars Premium- of Express Service

Zoek een huurauto in Italië

10,- korting voor leden

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent verzekerd van de beste verhuurders en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos huren!

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur, die deelneemt aan de  de Stichting Garantiefonds Reisgelden. Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veilig worden gesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed. 

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Tip: ontdek Italië met een huurauto

Andrea Bocelli, Marco Polo, Cristoffel Columbus, Michelangelo, Galileo, Vivaldi, Leonardo da Vinci… De vier jaargetijden, De Mona Lisa, de Sterrenkijker, en vele ontdekkingsreizen hebben Italië cultureel op de kaart gezet. 

Ontdek steden zoals Rome en Milaan

Rome is een van de steden die je gezien moet hebben. Oorspronkelijk gebouwd op zeven heuvels aan de rivier de Tiber, ongeveer 25 kilometer van de zee. Volgens de sage is Rome gesticht in 753 voor Christus door Romulus en Remus. Bezoek het Colosseum, het Pantheon, de Spaanse trappen en de Trevi Fontijn in Rome. Ook steden als Florence, Milaan, Pisa en Venetië laten veel aan de verbeelding over. Hoe kom je in deze prachtige steden en gebieden? Een auto huren in Italië is bijzonder eenvoudig. Je vliegt bijvoorbeeld naar Rome of Milaan en bij de luchthaven haal je meteen je huurauto op.

Italiaanse eilanden

Ook Sicilië en Sardinië zijn leuk om te verkennen met een huurauto. Ontdek op Sardinië de grotten van Neptunus of bezoek een van de betoverend mooie stranden langs de Costa Smeralda. Op Sicilië is de vulkaan de Etna een van de grootste trekpleisters.

Waarom een auto huren in Italië?

Genieten en zoveel mogelijk zien? Met een huurauto heb je pas écht vakantie! Want onze huurauto’s zijn helemaal all-inclusive. Géén extra toeslagen, geen verrassingen, alle verzekeringen zijn inclusief. Met top leveranciers als Maggiore, Hertz, Europcar en anderen kwaliteit gegarandeerd.

Populaire bestemmingen voor een huurauto in Italië

Mocht je als ANWB-lid na een bezoek aan deze pagina op hetzelfde apparaat naar Sunny Cars gaan, dan is de kans groot dat het systeem bij Sunny Cars je herkent als ANWB-lid zodat daar ook het ANWB-ledenvoordeel wordt berekend. 

ANWB hanteert een zorgvuldig selectieproces van partners, waarbij aansluiting bij ANVR en SGR een belangrijk criterium is, maar geen vereiste. ANWB adviseert je om voorafgaand aan het boeken bij de partner na te gaan welke voorwaarden van toepassing zijn op jouw overeenkomst.