Auto huren Boedapest

Boedapest is een stad met twee prachtige gezichten. Je vindt er niet alleen oude en historische rijkdommen, maar ook zeer moderne gebouwen. Deze prachtige stad aan het water van de Donau is dan ook een zeer populaire stedentripbestemming. Ook op vakantie naar Boedapest? Via ANWB regel je bij Sunny Cars je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Boedapest voor ANWB-leden

ANWB-leden profiteren met hun lidmaatschapsnummer van €10,- korting wanneer je kiest voor het Sunny Cars Premium- of Express Service!

Zoek een huurauto in Boedapest

10,- korting voor leden

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent verzekerd van de beste verhuurders en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos huren!

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur, die deelneemt aan de  de Stichting Garantiefonds Reisgelden. Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veilig worden gesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed. 

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Tips om te doen in Boedapest

Boedapest is de perfecte bestemming voor een onvergetelijke stedentrip, je zult je hier namelijk nooit vervelen! De stad beschikt over maar liefst 225 interessante musea en je zult hier prachtige plekjes vinden langs het water. Niet alleen overdag, maar ook ’s avonds en ’s nachts is er veel te beleven in de stad. Je vindt er grote moderne clubs om uit te gaan, maar ook kleinere bierhallen en sfeervolle barretjes. Er is genoeg te ontdekken in Boedapest!

Waarom autohuur in Boedapest

Boedapest biedt ontzettend veel voor toeristen. De stad beschikt dan ook over vele indrukwekkende bezienswaardigheden. Ga jij op vakantie naar deze prachtige stad? Boek dan gemakkelijk een huurauto via ANWB en Sunny Cars en ontdek het échte Boedapest!

Mocht je als ANWB-lid na een bezoek aan deze pagina op hetzelfde apparaat naar Sunny Cars gaan, dan is de kans groot dat het systeem bij Sunny Cars je herkent als ANWB-lid zodat daar ook het ANWB-ledenvoordeel wordt berekend. 

ANWB hanteert een zorgvuldig selectieproces van partners, waarbij aansluiting bij ANVR en SGR een belangrijk criterium is, maar geen vereiste. ANWB adviseert je om voorafgaand aan het boeken bij de partner na te gaan welke voorwaarden van toepassing zijn op jouw overeenkomst.