Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren in Zweden

Voor een comfortabele natuurvakantie

Zweden is een prachtige bestemming voor een stedentrip, natuurvakantie of mix van beide. Een auto huren in Zweden is de start van een bijzondere rondreis door afwisselende landschappen van bergen, fjorden, meren en bossen, en bezoeken aan traditionele dorpen en levendige steden. Met de huurauto combineer je eenvoudig een bezoek aan Stockholm of Göteborg met autoritten door de ongerepte Zweedse natuur. Bij de ANWB regel je een huurauto tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Zweden voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto in Zweden

Zweden

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Met de huurauto Zweden ontdekken

Een auto huren in Zweden doe je bij aankomst op het vliegveld van Stockholm of Göteborg. Je kunt een van deze steden direct bezoeken of wanneer je de huurauto weer inlevert. Stockholm wordt vergeleken met Venetië, omdat de Zweedse hoofdstad verspreid ligt over veertien eilanden. Een van de hoogtepunten is het koninklijk paleis, dat met 650 kamers een van de grootste nog in gebruik zijnde paleizen is in Europa. Stockholm heeft ook een rijkdom aan musea. Bijzonder is het oudste openluchtmuseum ter wereld in Skansen. Hier ga je terug naar het Zweden van de 18de en 19de eeuw.

Rond de stad ligt de archipel van Stockholm, met mooie eilanden waar je tot rust komt. Met de huurauto trek je ook verder het binnenland in. De afstanden zijn langer dan in Nederland, maar je rijdt continu door prachtige natuurtaferelen. Op zo’n drie uur rijden ligt het schilderachtige Siljanmeer in de regio Dalarna, dat wordt gezien als ‘Zweden in het klein’ door de vele Zweedse stuga in hun opvallende falurode kleur.

Göteborg heeft een duidelijk maritiem verleden en lijkt wel wat op Amsterdam met zijn vele grachten. Voor de kust liggen duizenden eilanden met vissersdorpen. Op twee uur rijden van Göteborg ligt een van de grootste meren van Europa: het Vänermeer. Zomers is dit een ideale plek voor een boottocht, om op een strand te hangen, te zwemmen, vissen, roeien of kajakken.