Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren in Dubai

Voor een luxueuze stedentrip

Een auto huren in Dubai, de hoofdstad van het emiraat Dubai in de Verenigde Arabische Emiraten, geeft kleur aan een luxe stedentrip. Aan de Perzische Golf, aan de rand van de woestijn, staat een bijna surrealistische oase met een enorme rijkdom. Dat zie je terug in het straatbeeld, met iconische gebouwen als de Burj Khalifa. Bij de ANWB huur je een auto tegen aantrekkelijke tarieven. Een auto huren in Dubai zonder creditcard gaat niet, want de verhuurder vraagt hierom als waarborg.

Korting op autohuur Dubai voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto op Dubai

Dubai

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Met de huurauto op pad in en rond Dubai

Een auto huren in Dubai is een snelle manier om van het vliegveld in de stad te komen. De wegen in het emiraat en de stad worden gezien als de veiligste ter wereld. Bij de belangrijkste attracties in Dubai zijn vrijwel altijd parkeerplaatsen. Het hoogtepunt van Dubai is letterlijk Burj Khalifa, het hoogste gebouw ter wereld. De vorm van de toren lijkt op de woestijnbloem hymenocallis en bovenin, op het observatieplatform, wacht een duizelingwekkend uitzicht. Naast de toren ligt de Dubai Mall, met ruim 1200 winkels.

In de oudere wijk Deira zijn diverse soeks, met elk een eigen thema. Zo is er de Gold Souk, waar juweliers gouden sieraden verkopen en de Spice Souk, waar de geuren van oriëntaalse kruiden en specerijen de zintuigen prikkelen.

Met de huurauto ontsnap je eenvoudig aan het snelle leven in het hedendaagse Dubai en ben je in een kwartier in het oude gedeelte van de stad, Al Bastakiya. Hier geen hoge wolkenkrabbers, maar een decor dat niet zou misstaan in een sprookje, met oude paleizen, torenhoge minaretten en lome kamelen die uitpuffen onder een klapperend tentdoek. Een huurauto biedt je ook de vrijheid om buiten de stad rond te kijken. Met een 4x4 huurauto maak je een woestijnsafari. De stad Abu Dhabi, met zijn eigen Louvre, een zustermuseum van het wereldberoemde Parijse Louvre, ligt op iets meer dan een uur rijden.