Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren in Thailand

Voor een fascinerende rondreis

Het Zuidoost-Aziatische koninkrijk Thailand is een populaire bestemming voor een culturele rondreis of strandvakantie. Door een auto te huren in Thailand heb je de vrijheid om op eigen houtje dit fascinerende land te ontdekken. Zo trek je van moderne miljoenensteden zoals Bangkok naar traditionele Thaise dorpen waar je praktisch geen toeristen tegenkomt. Bountystranden als Phuket zijn ideaal voor zonaanbidders, terwijl natuurliefhebbers met een huurauto diep de jungle in trekken. Via de ANWB regel je een huurauto tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Thailand voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto in Thailand

Thailand

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Met de huurauto op pad in Thailand

Door een auto te huren in Thailand trek je eenvoudig rond om te genieten van de afwisselende landschappen die het land rijk is. Bergachtig in het noorden, jungles in het zuiden en het rivierenlandschap rond de Mekong in het oosten. De hoofdwegen in Thailand zijn over het algemeen van goede kwaliteit en buiten de steden zijn de wegen vrij rustig.

Op cultureel vlak zie je overal de bewogen geschiedenis van Thailand terug. Bijzonder zijn de tempelruïnes in Ayutthaya, de hoofdstad van Thailand toen het nog Siam heette. De beroemde brug Kanchanaburi, beter bekend als de Bridge on the river Kwai, is een attractie met een pijnlijk verleden. Deze brug was onderdeel van de dodenspoorlijn die werd aangelegd door dwangarbeiders tijdens de Tweede Wereldoorlog.

De levendige hoofdstad Bangkok is een mooi startpunt voor een rondreis richting het noorden of zuiden. In het zuiden liggen schitterende bountystranden bij Phuket, Hua Hin en Pattaya. In nationaal park Khao Sok verken je het oudste tropisch regenwoud ter wereld – het is 160 miljoen jaar oud.

Een autoreis richting het noorden levert een mooie combinatie op van natuur en cultuur. Hier wachten historische steden als Chiang Mai en ook de hoogste berg van Thailand, Doi Inthanon, van 2565 meter. Kortom: een huurauto geeft kleur aan jouw droomreis in Thailand.