Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren op Sint Maarten

Voor een paradijselijke eilandreis

Door een auto te huren op het Caribische eiland Sint Maarten reis je eenvoudig het eiland rond. Zo ontdek je de prachtige natuur op dit eiland van de Kleine Antillen, dat minder toeristisch is dan Aruba en Curaçao. Naast hagelwitte stranden zijn er regenwouden, bergachtige gebieden en mangroven. Op cultureel vlak heeft het eiland diverse forten die vroeger beschermden tegen piraten en landjepik. Via de ANWB regel je hier een huurauto tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Sint Maarten voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto in Sint Maarten

Sint Maarten

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Met de huurauto Sint Maarten rond

Een auto huren op Sint Maarten doe je bij aankomst op het vliegveld. De landing is overigens spectaculair, want je vliegt pal over het populaire Maho Beach. Philipsburg is de hoofdstad van het Nederlandse deel van Sint Maarten. De stad heeft twee hoofdstraten: Front Street en Back Street waar je kunt winkelen. Langs de boulevard vind je tal van restaurants en cafés.

Ten westen van Philipsburg liggen de restanten van Fort Amsterdam, een van de belangrijkste verdedigingswerken van Sint Maarten uit de 18de eeuw. Fort Louis is beter bewaard gebleven en ligt bij Marigot, de hoofdstad van het Franse deel van Sint Maarten.

Door de geringe oppervlakte zijn de afstanden die je met de huurauto aflegt klein. De rit van Philipsburg naar Marigot is slechts twintig minuten. Vanaf de heuvel waarop Fort Louis ligt, geniet je van een prachtig uitzicht over de omgeving. Een andere populaire attractie is de Creoolse markt.

Met de huurauto kun je ook het binnenland van Sint Maarten in. Het hoogste punt van het eiland is de ruim 400 meter hoge berg Pic Paradis. Hier ligt ook het natuurreservaat Loterie Farm, waar je kunt wandelen, ziplinen en zwemmen in thermale baden. Natuurliefhebbers nemen ook een kijkje in de mangrovebossen van Simpson Bay en Oyster Bay.