Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren in Mexico

Voor veelzijdige rondreis

Mexico is een land vol cultuurschatten en tropische stranden en met een smakelijke keuken. Een auto huren in Mexico geeft kleur aan een droomreis in dit veelzijdige land. Of je nu kiest voor een cultuurreis langs eeuwenoude Mayatempels, zoals het beroemde Chichén Itzá, of voor een strandvakantie in Playa Del Carmen of Cancún. Met de huurauto heb je de vrijheid om mooie uitstapjes te maken. Bij de ANWB regel je een huurauto tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Mexico voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto in Mexico

Mexico

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Met de huurauto op avontuur in Mexico

Een auto huren in Mexico doe je op alle grote vliegvelden. Arriveer je in Mexico-Stad, dan is de eerste stop deze indrukwekkende metropool. In de Mexicaanse hoofdstad maak je kennis met het koloniale centrum. Op het centrale plein Zocalo staat het 16de-eeuwse nationaal paleis waar de Mexicaanse regering zetelt. Hier bewonder je ook de grootste kathedraal van het westelijk halfrond. Vanuit Mexico-Stad ben je met de huurauto in een uur in Teotihuacán, de grootste tempelstad van Mexico.

De beroemdste tempels van het land zijn die van Chichén Itzá, op het schiereiland Yucatán. Die zijn gebouwd tijdens het hoogtepunt van de Mayacultuur en behoren tot de zeven nieuwe wereldwonderen. Om ze te bezoeken huur je eenvoudig een auto op het vliegveld van Cancún of Playa del Carmen. De wegen in Mexico zijn goed en in zo’n twee uur bereik je de Mayaruïnes. Een bezoek aan Chichén Itzá is daarom goed te combineren met een strandvakantie.

Uniek voor het schiereiland Yucatán zijn verder de zogeheten cenotes. Deze grotten of poelen met water werden door de Maya’s gezien als een heilige plaats die diende als ingang naar de onderwereld. Tegenwoordig zijn de grotten populair om in te zwemmen. Wil je een cenote met de huurauto bezoeken, onthoud dan dat de weg ernaartoe mogelijk onverhard is.