Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren op Mauritius

Voor een afwisselende droomreis

Door een auto te huren op Mauritius in de Indische Oceaan heb je de vrijheid om het eiland te ontdekken. Mauritius staat bekend om zijn parelwitte stranden, turkooisblauwe zee en wuivende palmen, oftewel een echt bountyeiland. Dankzij het gemak van een huurauto leer je ook de bijzondere mengelmoes van culturen kennen. Kortom, een afwisselende reis op een droomeiland. Bij de ANWB regel je een huurauto tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Mauritius voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto in Mauritius

Mauritius

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Met de huurauto Mauritius ontdekken

Een auto huren op Mauritius doe je bij aankomst op het internationale vliegveld. Omdat het eiland qua oppervlakte kleiner is dan de provincie Limburg zijn de afstanden goed te doen. Mauritius heeft een vrij goed ontwikkeld wegennetwerk.

De eilandreis begint in hoofdstad Port Louis, met zijn kleurrijke paraplu’s die boven de straten hangen en fraaie koloniale panden. Belangrijk is de centrale markt, waar je naast verse groente en fruit ook textiel op de kop tikt. Bijzonder is de mix van culturen, religies en gebruiken op de markt en in het straatbeeld, want niet ver van elkaar staan de moskee Jummah Masjid, de boeddhistische tempel Kwan Tee Pagoda en een 19de-eeuwse kathedraal.

Natuurliefhebbers ontdekken op Mauritius een indrukwekkende flora en fauna in nationaal park Black River Gorges, op een uur rijden van Port Louis. Dit beschermde natuurgebied bestaat uit grillige kloven en uitgestrekte regenwouden. Niet ver van dit nationale park ligt Chamarel. Door de vulkanische oorsprong van het gebied bewonder je bij deze plaats de zogeheten ‘zevenkleurige aarde’; de grond kleurt rood, groen, geel en paars door het deponeren van basaltlava in de kleimineralen.

Met de huurauto bereik je vanuit Chamarel eenvoudig het zuidwestelijkste punt van het eiland: Le Morne Brabant. Vanaf deze 556 meter hoge berg heb je prachtig zicht op de spectaculaire onderwater waterval van Mauritius.