Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren in Japan

Voor een fascinerende ontdekkingsreis

Een auto huren in Japan levert een geweldige reismix op van eeuwenoude tradities, hypermoderne steden, indrukwekkende natuur en een rijke keuken. Een huurauto geeft je de vrijheid om de mooiste plekken op te zoeken in het Land van de Rijzende Zon. Van de levendige metropool Tokio en de imposante Mount Fuji tot tempelstad Kyoto en het indrukwekkende Hiroshima. Bij de ANWB regel je een huurauto tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Japan voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto in Japan

Japan

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Met de huurauto op pad in Japan

Een auto huren in Japan doe je op één van de internationale luchthavens. Zo kun je de afstand tussen bezienswaardigheden verkleinen. Je kunt ook kiezen voor een lange rondreis. De wegen in Japan zijn prima, dus met een huurauto reis je eenvoudig tussen de grootste eilanden.

De Japanse hoofdstad Tokio ligt in het zuidoosten van het grootste eiland Honshu. Een van de hoogtepunten is het keizerlijke paleis. Ook de oudste tempel van Tokio, de opvallende rode Senso-Ji uit 628, is een belangrijke attractie. De iconische Mount Fuji ligt op een uur rijden van de stad.

Een andere belangrijke stad in Japan is Kyoto, op zes uur rijden vanuit Tokio. Vlieg je op Osaka en huur je daar een auto, dan bedraagt de afstand ongeveer een uur. In Kyoto gaan tradities en vooruitstrevendheid hand in hand. Gedurende ruim duizend jaar was Kyoto de keizerlijke hoofdstad van Japan. Beroemd zijn de rode poorten van het Shinto-heiligdom Fushimi Inari-taisha. Het centraal station laat de moderne kant van de stad zien.

In Hiroshima zijn de pijnlijke gevolgen van de verschrikkelijke gebeurtenissen aan het einde van de Tweede Wereldoorlog nog zichtbaar, toen de stad met een atoombom werd verwoest. Het Vredesmonument en Vredespark herinneren hieraan. Vanuit Tokio is Hiroshima zo’n acht uur rijden. Vlieg je op Osaka of Fukuoka, dan halveer je de reistijd met de huurauto.