Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren op Bali

Voor een eilandreis met diepgang

Het Indonesische eiland Bali is een zeer populaire bestemming voor een tropische vakantie. Een auto huren op Bali geeft een strandvakantie diepgang. Je wisselt ontspanning op bountystranden af met culturele uitstapjes naar eeuwenoude tempels en traditionele Balinese dorpen waar de goedlachse bevolking je met prachtige dansen verwelkomt. Met een huurauto ontdek je ook de onaangetaste vulkanische landschappen op het eiland. Bij de ANWB regel je een huurauto op Bali tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Bali voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto op Bali

Bali

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Tips om met de huurauto Bali te ontdekken

Een auto huren op Bali doe je bij aankomst op het vliegveld van Denpasar aan de zuidkant van het eiland. De strandresorts in badplaatsen Kuta en Sanur liggen op zo’n twintig minuten rijden. Het verkeer op dit deel van het eiland is vrij chaotisch. Reis je naar andere delen van Bali, dan zijn de wegen rustiger. Bali heeft over het algemeen wegen van goede kwaliteit, dus je reist met de huurauto eenvoudig het eiland rond.

Een van de culturele hoogtepunten van Bali is Pura Besakih, de grootste tempel op het eiland, gelegen op de helling van de Agung. Deze vulkaan van ruim 3100 meter hoog ligt aan de oostkant van Bali, op een uur rijden van de strandresorts in het zuiden. Een andere attractie is Ubud. Dit typisch Balinese dorp wordt gezien als de bakermat van de danskunst op het eiland. De omgeving is ook prachtig, met felgroene rijstterrassen bij Tegalalang en een ongerepte jungle. Vlak bij Ubud ligt een groot tempelcomplex waar ruim duizend apen wonen, het beroemde Monkey Forest.

Een bijzondere plek op Bali die je met het gemak van de huurauto kunt bezoeken, is Tanah Lot. Deze tempel ligt op een rots in de zee, waardoor het geheel nogal mythisch aandoet, zeker wanneer je deze bezoekt bij zonsondergang. Bij eb wandel je zo naar de tempel.