Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren in Londen

Voor een bruisende stedentrip

Door een auto te huren in Londen heb je de vrijheid om zowel in deze metropool rond te kijken als daarbuiten. Zo wordt een stedentrip een heuse rondreis met aandacht voor de Engelse natuur en cultuur. In Londen bezoek je beroemde attracties als Buckingham Palace en Big Ben en ga je winkelen in Harrods. En natuurlijk duik je een van de gezellige pubs in voor een afternoon tea of pint. Via de ANWB regel je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Londen voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto in Londen

Londen

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Met de huurauto op pad in en rond Londen

Een auto huren in Londen doe je bij aankomst op de luchthaven. Bekende luchthavens als Heathrow, Stansted, Luton en Southend-on-Sea liggen een stuk buiten de stad, dus een huurauto is handig. Parkeren in het centrum van Londen is lastig. Beter is om de huurauto daarbuiten te parkeren en verder te reizen met het openbaar vervoer.

Londen heeft tal van bezienswaardigheden. Langs de rivier Thames ligt het imposante parlementsgebouw met daarnaast de Elizabeth Tower. De toren is beter bekend als Big Ben, vernoemd naar de grootste van de klokken binnenin. In de Tower of Londen bewonder je de Britse kroonjuwelen. Vlakbij ligt de iconische Tower Bridge over de Thames. Prachtige kerken in Londen zijn de Westminster Abbey en St. Paul’s Cathedral. Verder heeft Londen tal van musea en parken, waarvan Hyde Park het grootste is. West End is het bekendste uitgaansgebied, met als bruisend middelpunt Leicester Square.

Hoewel je de huurauto niet overal in Londen gebruikt, geeft die je wel de vrijheid om buiten de stad te kijken. Windsor ligt op een uur rijden. Hier bezoek je Windsor Castle, een van de residenties van de Britse koninklijke familie. De romantische heuvellandschappen van de Cotswolds liggen op twee uur rijden.