Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren in Kopenhagen

Voor een verrassende, kleurrijke stedentrip

Door een auto te huren in kleurrijk Kopenhagen zie je eenvoudig alle hoogtepunten van de stad. Ook leer je de betekenis van hygge, oftewel gezelligheid, in een van de vele koffietenten. Met een huurauto neem je eenvoudig een kijkje buiten Kopenhagen en kun je zelfs de grens met Zweden over. Bij de ANWB regel je een huurauto tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Kopenhagen voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto in Kopenhagen

Kopenhagen

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Met de huurauto op pad in en rond Kopenhagen

Een auto huren in Kopenhagen doe je bij aankomst op de luchthaven. Overal in de stad kun je parkeren, maar in een van de buitenwijken is dit het voordeligst. Kenmerkend voor Kopenhagen zijn de kleurrijke koopmanshuizen aan de Nyhavn. Een van de bekendste bewoners was sprookjesschrijver Hans Christian Andersen. In de haven staat het beeld van een van zijn sprookjesfiguren: de Kleine Zeemeermin.

Midden in het centrum van Kopenhagen staat het oudste nog werkende observatorium van Europa, Rundetårn. Hier kan elke amateurastroloog sterren kijken. In Slot Rosenberg bewonder je de Deense kroonjuwelen en in het museum van paleis Amalienborg krijg je een uniek inkijkje in het Deense koningshuis. Een ander hoogtepunt in Kopenhagen is Tivoli, een van de oudste pretparken ter wereld met nostalgische attracties in een prachtig park. In het Nationaal Museum maak je een reis door de Deense cultuurgeschiedenis. Strøget is het belangrijkste winkelgebied en Vesterbro zit vol met hippe boetieks, galeries en koffiebars.

Wanneer je Kopenhagen uitvoerig hebt verkend, zoek je met de huurauto de rust op bij Skovtårnet, vrij vertaald ‘toren in het bos’, op een uur rijden van de stad. Via een spiraalvormig vlonderpad loop je 45 meter omhoog voor een fraai uitzicht over het bos Gisselfeld Klosters. Via de Sontbrug reis je vanuit Kopenhagen in een half uur naar de Zweedse stad Malmö.reikbaar.