Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren op Curaçao Luchthaven

Voor een zonnige eilandreis

Door een auto te huren op Curaçao op de luchthaven kun je eenvoudig het hele eiland rond. Naast parelwitte stranden heeft Curaçao meer te bieden. Zo maak je kennis met het kleurrijke Willemstad. Met het gemak van een huurauto geniet je van een afwisselende vakantie in ‘eigen land’. Bij de ANWB regel je die tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Curaçao Luchthaven voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto op Curaçao Luchthaven

Curaçao Luchthaven

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Met de huurauto op avontuur op Curaçao

Een auto huren op Curaçao op de luchthaven is een snelle manier om bij het hotel te komen. In twintig minuten ben je in Willemstad. Kenmerkend voor de hoofdstad zijn de gekleurde huizen op de Handelskade aan de Sint Annabaai. De Handelskade ligt in de wijk Punda, dat wordt gezien als het hart van Willemstad. Cultuurliefhebbers bezoeken het scheepvaartmuseum, inclusief rondvaart met een watertaxi in de haven. Bij het Rif Fort, ooit bedoeld om de haven te beschermen, zijn tegenwoordig veel luxe winkels gevestigd.

Op een kwartier rijden van Willemstad liggen de grotten van Hato, met zo’n 4900 vierkante meter aan druipsteengrotten. Hier bewonder je muurtekeningen van zeker 1500 jaar oud.

Vanuit Willemstad reis je in een uur naar de westkant van Curaçao. Tussen de hoofdstad en Westpunt is een goede verbindingsweg. Secundaire wegen op het eiland zijn niet altijd van goede kwaliteit. In Willemstad en op de route naar Westpunt ligt een aantal voormalige plantagehuizen. Brievengat, uit de 18de eeuw, is een van de bekendste. In landhuis Chobolobo wordt de bekende likeur Blue Curaçao gedistilleerd.

Het grootste nationale park van Curaçao ligt op een half uur rijden vanaf Willemstad. Door het Christoffelpark lopen vier verschillende autoroutes. De 371 meter hoge Christoffelberg kun je te voet beklimmen. Aan de oostkant van Curaçao ligt Playa Lagun, waar je zeeschildpadden spot.