Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren op Toronto Luchthaven

Voor een rondreis in Zuidoost-Canada

Door een auto te huren op Toronto Luchthaven bezoek je bijzondere plekken in het zuidoosten van Canada. In Toronto zelf ontdek je kunst, cultuur en een bruisend uitgaansleven. Met de huurauto zoek je eenvoudig de rust op buiten de stad, die fraai is gelegen aan Lake Ontario. Ook de wereldberoemde Niagarawatervallen zijn goed bereikbaar. Bij de ANWB regel je een huurauto tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Toronto Luchthaven voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto op Toronto Luchthaven

Toronto Luchthaven

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Met de huurauto Zuidoost-Canada ontdekken

Een auto huren op Toronto Luchthaven is de start van een prachtige rondreis. In Toronto zelf wandel en rij je rond door een van de grootste steden in Noord-Amerika. Vanaf de 553 meter hoge CN Tower krijg je een indruk van hoe omvangrijk deze metropool is. Verder genieten kunstliefhebbers hier van streetart, kunstwandelingen en fraaie musea, zoals het Royal Ontario Museum, dat maar liefst veertig galerieën telt met collecties van vondsten van over heel de wereld. Shoppen doe je in het ondergrondse winkelcentrum Toronto Eaton Centre.

Met de huurauto kijk je niet alleen in Toronto rond, maar vooral ook daarbuiten en kun je eenvoudig rondreizen in Zuidoost-Canada. De Niagarawatervallen zijn een veelbezochte attractie, maar ook het merengebied op de grens met de Verenigde Staten is prachtig. Hier ontdek je op zo’n drie uur rijden van Toronto ongerepte natuur in de beschermde natuurparken Killarney, French River en Algonquin. In dat laatste natuurpark spot je met wat geluk zwarte beren.

Ottawa ligt op zo’n vier uur rijden van Toronto. De bekendste attractie in de Canadese hoofdstad is Parliament Hill, dat bestaat uit drie statige gebouwen in neogotische stijl die samen de thuisbasis van de Canadese overheid vormen. Van hieruit reis je met de huurauto in zo’n twee uur naar Montreal, ook wel ‘Parijs van Noord-Amerika’ genoemd door de talloze cultuurschatten in de stad.