Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren op Aruba

Aruba is als land binnen het Koninkrijk der Nederlanden populair vanwege de hagelwitte stranden, duik- en snorkelmogelijkheden en warme temperaturen. Door een auto te huren op Aruba zie je veel van het eiland. En een auto huren op Aruba kan goedkoop met de aantrekkelijke tarieven van de ANWB. Zo maak je op een voordelige manier kennis met de Caribische gezelligheid in Oranjestad, maar zoek je ook mooie plekken op buiten de hoofdstad. Een auto huren op Aruba zonder creditcard gaat niet.

Korting op autohuur Aruba voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto op Aruba

Aruba

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Auto huren op Aruba: tips voor bezienswaardigheden

Door een auto te huren op Aruba op het vliegveld ben je snel in het hotel. In slechts enkele minuten zit je in het centrum van Oranjestad. Parkeer de huurauto in de witte vakken en gebruik een SmartCard om eenvoudig af te rekenen.

In Oranjestad is de boulevard verrijkt met pastelkleurige en rijkelijk versierde gevels. Vanaf een gezellig terras heb je uitzicht op de haven waar voortdurend imposante cruiseschepen aanleggen. Het 18de-eeuwse Fort Zoutman is het oudste gebouw op Aruba en valt op door de Willem III-toren, die ooit diende als vuur- én klokkentoren. Tegenwoordig is hier het historisch museum van Aruba gevestigd.

Met een huurauto ben je in een mum van tijd buiten de stad. En omdat Aruba qua omvang vergelijkbaar is met Texel leg je geen lange afstanden af. Zo is het nationale park Arikok 25 minuten rijden. Dit beschermde natuurgebied omvat bijna 20 procent van het eiland en zal wandelaars bekoren vanwege de biodiversiteit. Zo vormen groene cactussen een schril contrast met het droge woestijnlandschap en grillige rotsen omringen verlaten baaien en witte stranden. Met wat geluk spot je inheemse diersoorten als Arubaanse uilen of de bladvingergekko. Een rustgevende stop tijdens een veelzijdige autoreis.