Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren in Argentinië

Voor een Latijns avontuur

Argentinië staat bekend om zijn geweldige natuur en bruisende hoofdstad. Een auto huren in Argentinië is dan ook de start van een zinderende rondreis. Buenos Aires heeft een fraaie architectuur en uitbundig uitgaansleven. In de restaurants geniet je van een Argentijnse steak of een traditionele dulce de leche. Cultuurliefhebbers zoeken met de huurauto het koloniale Salta en de wijnstad Mendoza op. In Patagonië betovert de uitzonderlijke natuur. Via de ANWB regel je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Argentinië voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto in Argentinië

Argentinië

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Met de huurauto op rondreis in Argentinië

Een auto huren in Argentinië doe je bij aankomst op de luchthaven van Buenos Aires. De Argentijnse hoofdstad is een prima startpunt voor je Latijnse avontuur. Buenos Aires wordt wel ‘Parijs van het zuiden’ genoemd vanwege de romantische uitstraling van de stad. Het culturele hart wordt gevormd door La Boca en aan het Plaza de Mayo bewonder je het presidentiële paleis, Casa Rosada. In de oudste wijk van de stad, San Telmo, dansen inwoners en toeristen overal op straat de tango en kun je zelf een les bijwonen.

Argentinië heeft een goed ontwikkeld wegennetwerk, dus met de huurauto kun je op veel plaatsen komen. De beroemde Ruta 40 van ruim 5000 kilometer is de langste weg van Argentinië langs de flanken van de Andes. Met de huurauto trek je van de pampa’s en cactussen in het hete noorden naar de ijsbergen, gletsjers en pinguïns in het zuiden.

Afzonderlijke mooie plekken in Argentinië zijn bijvoorbeeld de Iguazu-watervallen midden in het regenwoud, op de grens van Argentinië met Brazilië en Paraguay, maar ook de koloniale stad Salta aan de voet van de Andes. Patagonië is een geliefd natuurgebied in het zuidwesten van Argentinië, met de machtige gletsjer Perito Moreno in nationaal park Los Glaciares. Reis je zuidelijker met de huurauto, dan kom je uit in Vuurland.