Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren in Maleisië

Voor een afwisselende rondreis in Zuidoost-Azië

Maleisië is een prachtige bestemming voor een rondreis vol natuurschoon en cultuur in Zuidoost-Azië. Door een auto te huren in Maleisië maak je kennis met een bijzondere mix van authentiek Azië en moderne invloeden, zoals in de hoofdstad Kuala Lumpur. Naast bruisende steden en een veelzijdige keuken heeft Maleisië een zeer afwisselende natuur van dichte oerwouden, glooiende rijstvelden, tropische stranden en paradijselijke eilanden. Via de ANWB regel je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Maleisië voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto in Maleisië

Maleisië

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Met de huurauto op avontuur in Maleisië

Een auto huren in Maleisië doe je bij aankomst op de luchthaven van Kuala Lumpur. Maleisië heeft prima autowegen, dus je kunt het land goed met de huurauto verkennen. Op Malakka of West-Maleisië ligt Kuala Lumpur. Hier maak je kennis met een mengelmoes van culturen en architectuur: moderne hoogbouw die het stadsgezicht bepaalt en authentieke wijken als Chinatown en Little India. Je vermaakt je in hippe skybars en op authentieke nachtmarkten.

Cameron Highlands met zijn weelderige theeplantages ligt op drie uur rijden van Kuala Lumpur. Het noordelijke schiereiland Penang – ook wel de Parel van de Oriënt – is vanuit hier zo’n vier uur rijden. In Georgetown smul je in een van de vele foodcourts van het streetfood waar Maleisië bekend om staat. In Air Iram bezoek je de tempel Kek Lok Si, de grootste boeddhistische tempel van Maleisië.

Op Maleisisch Borneo wacht een ander soort reis met de huurauto. Hier duik je na aankomst in de grootste stad Kuching diep de jungle in met de (4x4) huurauto, op zoek naar de beroemdste bewoner: de orang-oetan. De wegen zijn rond de grote steden goed, maar verder overwegend onverhard.

Natuurliefhebbers ontdekken in nationaal park Gunung Mulu een immens grottenstelsel met vlijmscherpe rotsformaties die hoog boven de jungle uitsteken. Hier bezoek je ook de grootste grotkamer ter wereld, Sarawak Chamber, met een oppervlakte van zestien voetbalvelden.