Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren in Jordanië

Voor een rondreis vol historische schatten

Door een auto te huren in Jordanië bezoek je eenvoudig alle historische bezienswaardigheden en ga je een culturele rondreis tegemoet. Beroemd is de oude rotsstad Petra, die jarenlang verborgen lag achter een kloof. Dit is een van de hoogtepunten van een autorondreis door Jordanië. Met de huurauto reis je ook af naar andere bijzondere plekken, zoals de eindeloze woestijn Wadi Rum, hoofdstad Amman en de Dode Zeekust. Via de ANWB regel je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Jordanië voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto in Jordanië

Jordanië

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Met de huurauto op ontdekkingstocht in Jordanië

Een auto huren in Jordanië doe je bij aankomst op de luchthaven. Amman ligt op een half uur rijden. In de hoofdstad neem je een kijkje bij de Citadel, bij de restanten van een Romeins theater en een odeum. Met de huurauto zoek je buiten Amman de rust op aan de Dode Zee, op een uur rijden. Je reist over de Dead Sea Highway, die voert door het uitgestrekte landschap van de Jordaanvallei.

De snelwegen in Jordanië zijn goed, dus met de huurauto kun je op de meeste plekken makkelijk komen. Een van de belangrijkste bezienswaardigheden is Petra, op drie uur rijden van Amman. Deze wereldberoemde rotsstad wordt gezien als een van de zeven wereldwonderen. Het meest in het oog springend is de 70 meter hoge kloof Siq met de schatkamer Al Khazneh. Onder de vele indrukwekkende overblijfselen zijn een klooster, een theater en verschillende graftombes.

Vanuit Petra is het twee uur rijden naar Wadi Rum. De route loopt via de King’s Highway door een bijna buitenaards maanlandschap. Wadi Rum staat bekend om zijn spectaculaire kloven in een rood- en oranjekleurige zandwoestijn. Kortom: met het gemak van een huurauto maak je kennis met natuurlijke rijkdommen en de mooiste cultuurschatten in Jordanië.