Auto huren Oslo

In Oslo valt genoeg te beleven! Je kunt in deze bruisende stad genieten van de prachtige natuur en indrukwekkende bezienswaardigheden. Ook kent de stad een bruisend uitgaansleven en kun je hier heerlijk shoppen! Ook op vakantie naar Oslo? Via ANWB regel je bij Sunny Cars je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Oslo voor ANWB-leden

ANWB-leden profiteren met hun lidmaatschapsnummer van €10,- korting wanneer je kiest voor het Sunny Cars Premium- of Express Service!

Zoek een huurauto in Oslo

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent verzekerd van de beste verhuurders en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos huren!

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur, die deelneemt aan de  de Stichting Garantiefonds Reisgelden. Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veilig worden gesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed. 

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Tips om te doen in Oslo

Oslo is bijzonder mooi gelegen aan de oevers van het Oslofjord en biedt veel voor iedere toerist. ’s Zomers heerst er een gezellige sfeer als de terrassen aan de haven vol zitten tot laat in de nacht, maar overdag is er natuurlijk ook veel te zien en te doen! Maak bijvoorbeeld een wandeling door het Vigelandpark waar je indrukwekkende beelden van de kunstenaar Gustav Vigeland vindt, of bezoek het opvallende stadhuis met zijn rode bakstenen. Daarnaast kent de stad een bruisend nachtleven, zeer goede winkelgelegenheden en kun je genieten van de heerlijke Noorse keuken!

Waarom autohuur in Oslo

De stad Oslo is een attractie op zich en je zult je hier dan ook geen dag vervelen! Bezoek bijvoorbeeld éen van de interessante musea of slenter een dagje door de mooie stadsparken. Wil je zoveel mogelijk van de stad zien? Regel vooraf een huurauto via ANWB en Sunny Cars en ga een onvergetelijke vakantie tegemoet!

Mocht je als ANWB-lid na een bezoek aan deze pagina op hetzelfde apparaat naar Sunny Cars gaan, dan is de kans groot dat het systeem bij Sunny Cars je herkent als ANWB-lid zodat daar ook het ANWB-ledenvoordeel wordt berekend. 

ANWB hanteert een zorgvuldig selectieproces van partners, waarbij aansluiting bij ANVR en SGR een belangrijk criterium is, maar geen vereiste. ANWB adviseert je om voorafgaand aan het boeken bij de partner na te gaan welke voorwaarden van toepassing zijn op jouw overeenkomst.