Auto huren Edinburgh

De hoofdstad van Schotland wordt ook wel het Athene van het noorden genoemd. Zowel de oude als de nieuwe stad staan op de werelderfgoedlijst van UNESCO en dat is natuurlijk niet voor niets! Ga jij op vakantie naar deze leuke stedentripbestemming? Via ANWB regel je bij Sunny Cars je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Edinburgh voor ANWB-leden

ANWB-leden profiteren met hun lidmaatschapsnummer van €10,- korting wanneer je kiest voor het Sunny Cars Premium- of Express Service!

Zoek een huurauto in Edinburgh

10,- korting voor leden

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent verzekerd van de beste verhuurders en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos huren!

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur, die deelneemt aan de  de Stichting Garantiefonds Reisgelden. Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veilig worden gesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed. 

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Tips om te doen in Edinburgh

Edinburgh heeft een mooie ligging op de Schotse heuvels en is een spannende stad voor een stedentrip. Je kunt heel Edinburgh zien vanaf de top van Arthur’s Seat, een uitgedoofde vulkaan die in één van de grootste toeristische attracties van de stad is. De stad staat vol met historische gebouwen en een bezoekje aan het wereldberoemde Edinburgh Castle mag dan ook zeker niet ontbreken! Bezoek daarnaast één van de vele interessante musea, of geniet van de rust in de Royal Botanic Garden. Edinburgh heeft voor ieder wat wils!

Waarom autohuur in Edinburgh

Edinburgh is perfect voor jouw volgende stedentrip! En niet alleen de stad zelf, ook in de omgeving valt veel te ontdekken. Maar bijvoorbeeld een uitstapje naar het prachtige meer van Loch Ness, of naar de wereldberoemde Rosslyn Chapel. Boek een huurauto in Edinburgh, gemakkelijk via ANWB en Sunny Cars!

Populaire bestemmingen om een auto te huren in Schotland

Mocht je als ANWB-lid na een bezoek aan deze pagina op hetzelfde apparaat naar Sunny Cars gaan, dan is de kans groot dat het systeem bij Sunny Cars je herkent als ANWB-lid zodat daar ook het ANWB-ledenvoordeel wordt berekend. 

ANWB hanteert een zorgvuldig selectieproces van partners, waarbij aansluiting bij ANVR en SGR een belangrijk criterium is, maar geen vereiste. ANWB adviseert je om voorafgaand aan het boeken bij de partner na te gaan welke voorwaarden van toepassing zijn op jouw overeenkomst.