Cadeaudeal: 2 lesuren & Theoriepakket cadeau!
100% Lesgeld garantie

Cadeaudeal: 2 lesuren & Theoriepakket cadeau!

 • Inclusief ANWB Examengarantie*
 • Geldig t/m 28 februari 2023.
 • Beperkte beschikbaarheid
Aanmelden

Cadeaudeal 2023

Op weg naar vrijheid!

Klaar om je rijbewijs te behalen? Start met je rijopleiding bij ANWB en zet de eerste stap naar meer vrijheid. Profiteer nu van 2 gratis lesuren & een compleet theoriepakket cadeau!

Hoe werkt het?

 1. Meld je vóór 28 februari 2023 aan via het formulier op deze pagina.
 2. Je wordt teruggebeld door een van onze medewerkers om je proefles in te plannen in bij een vestiging bij jou in de buurt.
 3. Je ontvangt een factuur voor € 35,- die je vóór aanvang van de intake betaalt, maar uiterlijk 14 dagen na inplannen van de intakedatum.
 4. De dag van de intake! Je rijdt 60 minuten om te laten zien welke skills je al in huis hebt. Je krijgt een lesadvies van de rijschool (let op: als je nog nooit auto hebt gereden, heb je meer dan 10 lesuren nodig!)
 5. Neem je minimaal 10 lesuren af? Dan krijg je twee lesuren en het Trefzeker theoriepakket cadeau!
 6. Afhankelijk van de afspraken die je maakt met de rijschool doe je een aanbetaling en je krijgt direct je Trefzeker theoriepakket en je praktijkboek mee. Daarnaast plan je samen met de rijschool alvast het theorie-examen (let op dat je de rijschool moet machtigen), de tussentijdse toets en het praktijkexamen.

Zo heb je direct bij de start van de rijopleiding zicht op een evaluatiemoment en weet je waar je aan toe bent!

Vanwege wachttijden op de rijscholen kan het zijn dat het even duurt voordat de eerste les wordt ingepland. Daarna worden je lessen met regelmaat gepland tot aan je praktijkexamen, wat de kwaliteit van je rijopleiding verhoogt.

 

Aanmelden Cadeaudeal

Hier moet je rekening mee houden:

 • Bij aanvang van de intake moet je minimaal 16,5 jaar oud zijn.
 • Aanmelden kan vanaf 28 november 2022 t/m 28 februari 2023.
 • Er is voor deze deal sprake van beperkte beschikbaarheid. Op = op!
 • Als je meer dan 20 lesuren bij ons afneemt, is de intake standaard gratis. Je betaalt eerst de proefles om jouw tijdstip te reserveren. Koop je minimaal 20 lessen? Dan wordt deze proefles verrekend in de korting. Besluit je om geen pakket af te nemen? Dan heb je dus slechts €35 betaald voor een proefles van 60 minuten!
 • Sommige vestigingen maken gebruik van de nieuwste technologie: een simulator. Bij die vestigingen rijd je de intake in de simulator waarna je een lesadvies krijgt. Je bepaalt samen met de rijschool hoeveel vervolglessen van je opleiding je in de simulator rijdt. Deze vestigingen zijn: Alkmaar, Amsterdam, Beverwijk, Alphen aan de Rijn, Den Haag, Zaandam, Purmerend, Leiden, Santpoort, Hoofddorp, Eibergen, Doetinchem, Lelystad, Harderwijk en Hilversum. 
 • De Tussentijdse toets en het praktijkexamen mogen alleen worden gereden wanneer het theoriecertificaat is behaald.

Alle actievoorwaarden lees je op je gemak door via deze link.

Inclusief ANWB Examen- en lesgeldgarantie

Wij zijn zo overtuigd van onze unieke lesmethode en rijcoaches dat wij je ANWB Examengarantie bieden! Mocht je niet slagen nadat je het aantal lessen hebt gevolgd dat de ANWB je heeft geadviseerd, dan betalen wij je 1e herexamen.

Uiteraard profiteer je ook van onze standaard 100% lesgeldgarantie, waarbij vooraf betaalde lesgelden volledig verzekerd zijn.
* Mits wordt voldaan aan gestelde voorwaarden

Tip: plan alvast je theorie

We raden je aan alvast te starten met het plannen van en leren voor je theorie-examen. Zo verloopt je rijopleiding soepel. Je kan ook je rijschool machtigen om een theorie-examen voor jou in te plannen via de DigiD-app.

Tot wanneer loopt de Cadeaudeal?

Deze aanbieding geldt tot en met 28 februari 2023. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus meld je vandaag nog aan om jouw plek te claimen!

Rijles Simulatoren

ANWB Rijopleiding maakt gebruik van de nieuwste technieken op het gebied van rijopleidingen en maakt zodoende in meerdere vestigingen gebruik van rijsimulatoren. Deze vestigingen zijn: Alkmaar, Amsterdam, Almere, Beverwijk, Alphen aan de Rijn, Den Haag, Zaandam, Purmerend, Leiden, Santpoort, Hoofddorp, Eibergen, Doetinchem, Lelystad, Harderwijk en Hilversum. 

Wachttijd

Let op: door enorme drukte hebben sommige rijscholen een wachttijd, waardoor je niet meteen kan starten met je rijopleiding. Wanneer je terug wordt gebeld voor het inplannen van een proefles informeert ons team je altijd over de actuele wachttijd om teleurstelling te voorkomen.

 

Vind de dichtstbijzijnde ANWB rijschool

Zoek een rijschool in de buurt

Vul de postcode in waar je opgehaald wilt worden en vind jouw rijschool en bijbehorende prijzen.
ANWB Rijopleiding bestaat 25 jaar

ANWB Rijopleiding bestaat 25 jaar