Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Tarieven autorijlessen

Wat een rijopleiding kost wordt met name bepaald door het aantal rijlessen dat je nodig hebt en hoe vaak je examen doet. Als je bij ons een proefles rijdt, maken we op basis van jouw skills een lesadvies. Je weet dan hoeveel lessen je nodig hebt en je krijg een offerte op maat.

Gebruik de Rijschoolzoeker en vind jouw tarief

De les- en examentarieven van jouw vestiging kun je vinden met de Rijschoolzoeker. Standaard bieden we drie lespakketten aan: van 20, 30 of 40 lesuren. Het CBR geeft aan dat een gemiddelde leerling 43 lessen nodig heeft voor het behalen van je rijbewijs. Het kan dus zijn dat je extra lessen nodig hebt naast het pakket die je hebt gekozen. 

 

Vind een rijschool in de buurt

Vul de postcode in waar je opgehaald wilt worden en vind jouw rijschool en bijbehorende prijzen.

 

Overzicht van overige kosten

Naast het tarief van de rijlessen kun je te maken krijgen met overige kosten. Zo moet je minimaal één keer rekening houden met de kosten voor het theorie- en praktijkexamen. Een tussentijdse toets is optioneel, maar wordt vaak aangeraden.

Praktijkexamen B € 307,25
Theorie-examen€ 62,-

Tussentijdse toets B

€ 265,-

Faalangstexamen B

€ 432,25

B.N.O.R. examen B

€ 349,50

Als je de kosten van het lespakket gespreid wilt betalen, dan is dat geen probleem! In overleg met de rijschool kun je in verschillende termijnen betalen.