Tarieven rijlessen

Indicatie voor het aantal lessen

Rijopleiding Winterdeal

Ontvang je rijexamen t.w.v. 255 euro volledig gratis! Bovendien geven wij examengarantie op je praktijkexamen. Aanmelden kan tot en met 20 december 2018. Wees er snel bij, want OP is écht OP.

Meer informatie Aanmelden proefles

Met meer dan 100,000 geslaagde leerlingen sinds 1997 kunnen we gemakkelijk uitleggen wat een gemiddelde rijopleiding kost. Dat wordt met name bepaald door het aantal rijlessen dat je nodig hebt en hoe vaak je examen moet doen.

Je instructeur waarbij je de proefles volgt kan na afloop een zeer zorgvuldig advies uitbrengen over het aantal lessen wat je nodig zal hebben om te slagen. Natuurlijk is dit niet alleen afhankelijk van je instapniveau op gebied van voertuigcontrole en verkeersinzicht, maar ook van jouw leertempo en hoe ontspannen je bent. De rijinstructeur kent vier niveaus:

Type leerling

Aantal rijlessen

Wonderkind 15 tot 25 lessen
Vlotte leerling 25 tot 35 lessen
Gemiddelde leerling 35 tot 45 lessen
Onervaren leerling 45 tot 55 lessen

De prijs van het lespakket wordt gevormd door de indicatie van het aantal rijlessen te vermenigvuldigen met het lesuur tarief wat je vindt op de prijzenpagina van de rijschool bij jou in de buurt.

Zoek rijschool in de buurt

Vul je postcode in, waar je opgehaald wilt worden en vindt jouw rijschool en bijbehorende prijzen.

Daarnaast zijn er ook eenmalige kosten:
Auto praktijkexamen: € 255,-
Online Theoriecursus leren en oefenen: €49,95

Mocht je de kosten van het lespakket gespreid willen betalen, dan is dat geen probleem! In overleg met de rijschool kun je in verschillende termijnen betalen.

Wil je meer weten over rijlessen? Klik dan op de link: Wat is een rijles?