Rijles in Vlissingen bij ANWB Rijschool

Rijopleiding Winterdeal

Ontvang je rijexamen t.w.v. 255 euro volledig gratis! Bovendien geven wij examengarantie op je praktijkexamen. Aanmelden kan tot en met 20 december 2018. Wees er snel bij, want OP is écht OP.

Meer informatie Aanmelden proefles

Je rijbewijs B halen

Op een goede manier je rijbewijs halen is natuurlijk van groot belang als je veilig de weg op wilt gaan. Je wilt niet te veel betalen en het is fijn als je je rijbewijs in je eigen tempo kunt halen. Je autorijbewijs halen doe je daarom bij de ANWB Rijschool in Goes nabij Vlissingen. Bij onze autorijschool kun je lessen op een manier die jou het meest aanspreekt: in 10 dagen of met een één of meer rijlessen per week. Onze goed opgeleide rijinstructeurs staan dagelijks voor jou klaar!

Daarom kies je voor onze autorijschool

Je kiest bij de ANWB altijd voor een rijschool die al jarenlang ervaring heeft met het klaarstomen van nieuwe automobilisten en de keuzemogelijkheid voor diverse lespakketten. Het slagingspercentage van onze rijscholen is uitstekend, omdat alle lessen zoveel mogelijk op de behoefte van de cursisten worden afgestemd. Bovendien kun je onze rijschool altijd proberen door middel van een proefles. Dat is wel zo prettig als je wilt weten wie de mensen van de ANWB Rijschool in Vlissingen nu eigenlijk zijn.