Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

ANWB Rijschool Tiel - Check jouw 5 voordelen:

  • Gratis proefles
  • ANWB Examengarantie
  • Beoordeling rijcoaches: 8,9
  • ANWB Lesgeldgarantie
  • Succesvolle lesmethode
Proefles aanvragen 

ANWB Rijschool Tiel

Pakketvoordeel

Klaar om je rijbewijs te behalen? Start met je rijopleiding bij ANWB en zet de eerste stap naar meer vrijheid. Profiteer nu van onze aantrekkelijke lespakketten met extra voordeel! Bekijk hier alle informatie en voorwaarden.

Je autorijbewijs halen in Tiel

Wil jij je rijbewijs B halen zodat je binnenkort lekker kunt rondrijden? Maak dan de keuze voor de ANWB Rijschool in Tiel. Hier heb je de mogelijkheid om je rijbewijs te halen op een manier die helemaal bij jou past. Wij komen je ophalen waar je maar wilt en hebben bovendien een scherp uurtarief voor de rijlessen. Bij ons geniet je altijd van lessen van de hoogste kwaliteit.

Waarin onderscheidt de ANWB zich?

Maak kennis met de succesvolle en unieke lesmethode bij onze ANWB rijschool. Je begint jouw rijopleiding met een geheel vrijblijvende proefles. Vervolgens kunnen wij een persoonlijk lesadvies opstellen, waarin je onder andere advies krijgt over het aantal rijlessen dat je nodig zal hebben. Hierna zullen we onze unieke lesmethode vervolgen; een methode waar wij volledig achter staan! Wij bieden ook een ANWB Examengarantie: wanneer je jouw rijbewijs de eerste keer niet haalt, dan betalen wij jouw eerste herexamen. Begin dus nu met jouw rijopleiding bij onze rijschool in Tiel!  Benieuwd naar het slagingspercentage? Klik hier.

Kom bij ons langs voor een proefles

GRATIS!

Proefles autorijden

in Tiel
Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgelegd en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,-. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles gratis!

De leukste autorijschool van Tiel

Is het eindelijk tijd om je rijbewijs te halen? Dan wil je dat natuurlijk wel bij een rijschool doen die bij jou past. Zoals de ANWB autorijschool in Tiel bijvoorbeeld! Hier leiden we jou op van beginnend bestuurder tot bestuurder met een eigen rijbewijs. Tijdens de rijcursus word je begeleid door één van onze ervaren rijinstructeurs die jou klaarstomen voor het praktijkexamen. Een groot gedeelte van onze cursisten in Tiel slaagt direct na de eerste keer afrijden. Wil jij hier binnenkort ook bijhoren? Meld je dan direct aan voor een proefles bij onze autorijschool in Tiel. 

Autorijles in Tiel 

Bij de ANWB Autorijschool Tiel kun je je rijlessen plannen wanneer jij wilt. Wij zijn flexibel met inroosteren.

7,8

ANWB Rijopleiding

is door leerlingen beoordeeld met een
Gebaseerd op 1.700 reviews
Leren voor je theorie examen 

Je kunt natuurlijk geen rijexamen afleggen wanneer je nog niet geslaagd bent voor het theorie examen.

Klantreacties Leerling Autorijschool Tiel

“Leuke rijschool met aardig, maar vooral gedreven personeel.” 

Aantal mensen bij ANWB die je zijn voorgegaan in 2022:

15704

Service & contact

ANWB Rijschool Tiel

Telefoonnummer
0344 - 74 45 99 Voor informatie over onze opleidingen zijn wij van maandag t/m vrijdag van 08:30 t/m 18:00 uur te bereiken en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Les je al bij ons? Kies optie 2 in het keuzemenu. De openingstijden van ons kantoor vind je hier.
 
WhatsApp 088 - 269 22 22
(maandag t/m vrijdag van 08:30 uur tot 22:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur)
Adres kantoor

Gijsbert Stoutweg 11A
4005 LE Tiel

Openingstijden
ma t/m vr09:00 - 17:00 uur

ANWB Rijopleiding bestaat 25 jaar

 Driving school 

Information in English

Over de ANWB Rijopleiding Wij zijn lid van de Nederlandse Franchisevereniging.

De ANWB Rijopleiding is opgericht in 1997 en gevestigd in Den Haag. We zijn een dochteronderneming van de ANWB met vestigingen gerund door franchisers.