Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

ANWB Examengarantie

Wil je gegarandeerd jouw praktijkexamen halen? Kies dan voor de ANWB rijopleiding!

Wij zijn overtuigd van onze instructeurs en lesmethode. Bij aanschaf van een lessenpakket vanaf 40 lesuren bieden wij de ANWB Examengarantie aan wanneer je nog nooit eerder elders rijles hebt gevolgd. Mocht je niet slagen nadat je het aantal lessen hebt gevolgd dat de ANWB je heeft geadviseerd in je persoonlijke lesadvies voor categorie B, dan betalen wij je eerste herexamen. Zo bespaar jij € 296,50 op je rijopleiding.

Wat is ANWB examengarantie?

De ANWB examengarantie houdt in dat het eerste herexamen gratis is! Slaag je niet de eerste keer dan krijg je van ons een gratis herexamen. De garantie is voor leerlingen die een lespakket kopen vanaf 40 lesuren en nog niet eerder rijlessen hebben gevolgd.

Wat is het voordeel van examengarantie?

Natuurlijk gaan wij er vanuit dat je in een keer slaagt! Geen paniek wanneer dit niet het geval is, want bij ons is het herexamen gratis. Je kan dus op een rustige manier toewerken naar jouw eerste praktijkexamen. Bekijk deze pagina voor handige tips, zodat je goed voorbereid bent op het praktijkexamen.

 

Vind een rijschool in de buurt

Vul de postcode in waar je opgehaald wilt worden en vind jouw rijschool en bijbehorende prijzen.

Voorwaarden ANWB herexamengarantie

Benieuwd naar de volledige voorwaarden van de ANWB herexamengarantie?

Pakketvoordeel

Klaar om je rijbewijs te behalen? Start met je rijopleiding bij ANWB en zet de eerste stap naar meer vrijheid. Profiteer nu van onze aantrekkelijke lespakketten met extra voordeel! Bekijk hier alle informatie en voorwaarden.