ANWB Rijlessen in Zeist

Rijopleiding Winterdeal

Ontvang je rijexamen t.w.v. 255 euro volledig gratis! Bovendien geven wij examengarantie op je praktijkexamen. Aanmelden kan tot en met 20 december 2018. Wees er snel bij, want OP is écht OP.

Meer informatie Aanmelden proefles

Je rijbewijs halen in Zeist

Wil je op een prettige manier leren autorijden? Dan ben je van harte welkom bij de ANWB Rijschool in Utrecht. Bij onze verkeersschool werken ervaren, vriendelijke en internationale rijinstructeurs die jou met plezier alle ins en outs van het autorijden bijbrengen. We kunnen bij onze rijschool jouw rijlessen volledig op maat verzorgen. Daarnaast hanteren we zeer scherpe lesprijzen. 

Waarom lessen bij de ANWB?

Er zijn natuurlijk veel rijscholen in Utrecht waaruit je kunt kiezen, maar geen andere autorijschool met de unieke ANWB lesmethode. Wij stellen een persoonlijk lesplan op na een proefles en we hanteren een duidelijk vorderingssysteem. Bovendien krijg je een praktijkinstructieboek om je nog beter te kunnen verdiepen. En mocht je de eerste keer alsnog niet slagen voor je examen na het aantal geadviseerde lessen door onze autorijschool? Dan is je eerste herexamen voor onze rekening!