Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

ANWB Rijschool Emmen - Check jouw 5 voordelen:

  • Gratis proefles
  • ANWB Examengarantie
  • Beoordeling rijcoaches: 8,9
  • ANWB Lesgeldgarantie
  • Succesvolle lesmethode
Proefles aanvragen 

ANWB Rijschool in Emmen

Pakketvoordeel

Klaar om je rijbewijs te behalen? Start met je rijopleiding bij ANWB en zet de eerste stap naar meer vrijheid. Profiteer nu van onze aantrekkelijke lespakketten met extra voordeel! Bekijk hier alle informatie en voorwaarden.

Je rijbewijs halen op jouw manier

Bij de ANWB rijschool nabij Emmen haal je je rijbewijs op jouw tempo. Onze ervaren rijcoaches helpen je veilig op weg, waardoor jij zeker je rijbewijs gaat halen bij onze rijschool in Emmen!

Waarom onze autorijschool voor jou de beste keuze is

Maak kennis met de unieke lesmethode van de ANWB! Deze methode start met een vrijblijvende proefles. Aan de hand hiervan wordt er een persoonlijk lesadvies opgesteld waarin het aantal aanbevolen rijlessen terug te vinden is. Ook zullen wij een rijcoach aanbevelen die het beste bij je past. Vraag nu jouw proefles bij de ANWB rijschool in Emmen aan! Benieuwd naar het slagingspercentage? Klik hier.

 

Kom bij ons langs voor een proefles

GRATIS!

Proefles autorijden

in Emmen
Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgelegd en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,-. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles gratis!

Rijlessen bij de leukste autorijschool van Emmen

Plezier staat centraal als jij je rijbewijs gaat halen bij onze autorijschool. Onze rijinstructeurs hebben altijd uitgebreid aandacht voor wat werkt voor jou, en wat niet. We doen alles op jouw tempo, zodat jij je op je gemak voelt én kan genieten van je rijlessen. Ga jij de uitdaging aan en rijd je binnenkort rond in het drukke centrum van Emmen? Met je eigen rijinstructeur naast je durf jij straks zelfs de vernieuwingen rondom het Dierenpark aan! Meld je dus snel aan voor een proefles bij de onze rijschool in Emmen en ervaar zelf waarom de ANWB autorijscholen zo populair zijn.

Autorijles in Emmen 

Bij de ANWB Autorijschool Emmen kun je je rijlessen plannen wanneer jij wilt. Wij zijn flexibel met inroosteren.

7,8

ANWB Rijopleiding

is door leerlingen beoordeeld met een
Gebaseerd op 1.700 reviews
Leren voor je theorie examen 

Je kunt natuurlijk geen rijexamen afleggen wanneer je nog niet geslaagd bent voor het theorie examen.

Klantreacties 

"Mijn ervaringen zijn zeer positief. Dat geldt zowel voor het administratieve deel als het persoonlijke contact. Ook het contact met mijn instructeur heb ik als behulpzaam en prettig ervaren."

Leerling Autorijschool Emmen

Aantal mensen bij ANWB die je zijn voorgegaan in 2022:

15704

Service & contact

Lessen in Emmen ANWB Rijschool Hoogeveen

Telefoonnummer
0528 - 74 40 55 Voor informatie over onze opleidingen zijn wij van maandag t/m vrijdag van 08:30 t/m 18:00 uur te bereiken en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Les je al bij ons? Kies optie 2 in het keuzemenu. De openingstijden van ons kantoor vind je hier.
 
WhatsApp 088 - 269 22 22
(maandag t/m vrijdag van 08:30 uur tot 22:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur)
Adres kantoor

Stephensonstraat 63
7903 AS Hoogeveen

Openingstijden
ma t/m vr08:30 - 17:00 uur

ANWB Rijopleiding bestaat 25 jaar

 Driving school 

Information in English

Over de ANWB Rijopleiding Wij zijn lid van de Nederlandse Franchisevereniging.

De ANWB Rijopleiding is opgericht in 1997 en gevestigd in Den Haag. We zijn een dochteronderneming van de ANWB met vestigingen gerund door franchisers.