Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

ANWB Rijschool Santpoort - Check jouw 5 voordelen:

  • Gratis proefles
  • ANWB Examengarantie
  • Beoordeling rijcoaches: 8,9
  • ANWB Lesgeldgarantie
  • Succesvolle lesmethode
Proefles aanvragen 

De ANWB Rijschool in Santpoort

Pakketvoordeel

Klaar om je rijbewijs te behalen? Start met je rijopleiding bij ANWB en zet de eerste stap naar meer vrijheid. Profiteer nu van onze aantrekkelijke lespakketten met extra voordeel! Bekijk hier alle informatie en voorwaarden.

Op een prettige wijze je rijbewijs B halen bij onze autorijschool

Om succesvol je rijbewijs B te halen, is het belangrijk dat je dit op een prettige wijze kunt doen. De ANWB weet dat en biedt daarom verschillende mogelijkheden: een tiendaagse cursus of het volgen van rijlessen in jouw eigen tempo. Het scherpe uurtarief van de ANWB maakt het de moeite waard om bij ons te komen lessen. Al onze rijinstructeurs worden uitstekend beoordeeld en daar profiteer jij ook van!

Je rijbewijs halen: hierom kies je voor onze rijschool

Jouw rijbewijs B haal je bij de ANWB rijschool in Santpoort! Aan de hand van onze unieke ANWB Lesmethode ga jij je rijbewijs halen. Deze methode start altijd met een vrijblijvende proefles. Hierna zal je een persoonlijk lesadvies ontvangen, waarin wij het aantal rijlessen adviseren en een rijcoach die bij jou past toewijzen. Met de unieke ANWB lesmethode boeken wij al jarenlang succes, wat wij extra onderstrepen met de ANWB Examengarantie. Haal je jouw eerste examen niet, dan betalen wij het 1e herexamen. Zo zeker zijn wij van onze unieke lesmethode! Benieuwd naar het slagingspercentage? Klik hier.

Kom bij ons langs voor een proefles

GRATIS!

Proefles autorijden

in Santpoort
Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgelegd en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35 euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles gratis!

Rijles volg je bij dé autorijschool van Santpoort

Trek je er graag op uit in Santpoort en omgeving, maar heb jij je rijbewijs nog niet behaald? De ANWB Autorijschool in Santpoort stoomt je graag klaar voor het praktijkexamen. Bij onze ervaren rijinstructeurs kun je rijlessen volgen op een manier die bij je past. Van het rijden in de stad tot het veilig bedwingen van drukke verkeersknooppunten zoals Rottepolderplein, je leert het bij de ANWB. Alles dus wat je wilt als beginnende bestuurder. We zijn er dan ook van overtuigd dat je bij ons snel je rijbewijs haalt. Meld je dus direct aan voor een proefles bij onze autorijschool in Santpoort.

Autorijles in Santpoort 

Bij de ANWB Autorijschool Santpoort kun je je rijlessen plannen wanneer jij wilt. Wij zijn flexibel met inroosteren.

7,8

ANWB Rijopleiding

is door leerlingen beoordeeld met een
Gebaseerd op 1.700 reviews
Leren voor je theorie examen 

Je kunt natuurlijk geen rijexamen afleggen wanneer je nog niet geslaagd bent voor het theorie examen.

Klantreacties 

“Prettige rijschool. Geven goede adviezen.” 

Leerling Autorijschool Santpoort

Aantal mensen bij ANWB die je zijn voorgegaan in 2022:

15704

Service & contact

ANWB Rijschool Santpoort

Telefoonnummer
023 - 744 05 99 Voor informatie over onze opleidingen zijn wij van maandag t/m vrijdag van 08:30 t/m 18:00 uur te bereiken en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Les je al bij ons? Kies optie 2 in het keuzemenu. De openingstijden van ons kantoor vind je hier.
 
WhatsApp 088 - 269 22 22
(maandag t/m vrijdag van 08:30 uur tot 22:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur)
Adres kantoor

Rijksweg 496
2071 CW Santpoort-Noord

Openingstijden
ma t/m vr09:00 - 17:00 uur

ANWB Rijopleiding bestaat 25 jaar

 Driving school 

Information in English

Over de ANWB Rijopleiding Wij zijn lid van de Nederlandse Franchisevereniging.

De ANWB Rijopleiding is opgericht in 1997 en gevestigd in Den Haag. We zijn een dochteronderneming van de ANWB met vestigingen gerund door franchisers.