Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

ANWB Rijschool Gorinchem - Check jouw 5 voordelen:

  • Gratis proefles
  • ANWB Examengarantie
  • Beoordeling rijcoaches: 8,9
  • ANWB Lesgeldgarantie
  • Succesvolle lesmethode
Proefles aanvragen 

ANWB Rijschool Gorinchem

Pakketvoordeel

Klaar om je rijbewijs te behalen? Start met je rijopleiding bij ANWB en zet de eerste stap naar meer vrijheid. Profiteer nu van onze aantrekkelijke lespakketten met extra voordeel! Bekijk hier alle informatie en voorwaarden.

Je rijbewijs B halen

Als je mag starten met autorijlessen, kan het soms een hele zoektocht zijn om de juiste rijschool te vinden. Als je op een effectieve manier je rijbewijs in Gorinchem wilt halen, is het ideaal om te kiezen voor de ANWB Rijschool Gorinchem. Deze rijschool bestaat al tientallen jaren en barst dus van de rijervaring! Bij deze autorijschool mag je rijles nemen op een manier die jij prettig vindt.

Daarom kies je voor onze autorijschool

Maak kennis met de unieke ANWB Lesmethode bij onze rijschool in Gorinchem. Je begint je rijopleiding met een proefles, waarna wij je een persoonlijk lesadvies zullen geven. Onder dit persoonlijke lesadvies verstaan wij onder andere het aantal geadviseerde rijlessen in Gorinchem en de rijcoach die het beste bij jou past. Vervolgens zullen we onze unieke lesmethode voortzetten; een methode waar wij enorm veel vertrouwen in hebben! Wij bieden ook de ANWB Examengarantie: wanneer je jouw rijbewijs toch niet in één keer haalt, dan mag je jouw eerste herexamen op onze kosten doen. Haal daarom jouw rijbewijs B bij de ANWB rijschool in Gorinchem! Benieuwd naar het slagingspercentage? Klik hier.

Rijles in elektrische auto

Wil je graag je autorijbewijs halen en toch bijdragen aan minder CO2-uitstoot? Verklein jouw CO2-footprint door rijles te volgen in een elektrische auto! Ontdek hier alle informatie.

Kom bij ons langs voor een proefles

GRATIS!

Proefles autorijden

in Gorinchem
Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgelegd en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,-. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles gratis!

De leukste rijschool van Gorinchem en omgeving

Woon je in Gorinchem of omgeving en wil je dolgraag starten met het volgen van rijlessen? Maak dan kennis met de ANWB. Bij onze autorijschool in Gorinchem word je op professionele wijze opgeleid door één van de ervaren rijinstructeurs. We hebben dan ook een goed slagingspercentage. Dus ga je graag een avondje uit naar de bioscoop in Gorinchem of wil je met je vriend of vriendin shoppen in het centrum en de auto pakken wanneer jij wilt? Meld je direct aan voor een kosteloze proefles bij onze autorijschool in Gorinchem. 

Autorijles in Gorinchem 

Bij de ANWB Autorijschool Gorinchem kun je je rijlessen plannen wanneer jij wilt. Wij zijn flexibel met inroosteren.

7,8

ANWB Rijopleiding

is door leerlingen beoordeeld met een
Gebaseerd op 1.700 reviews
Leren voor je theorie examen 

Je kunt natuurlijk geen rijexamen afleggen wanneer je nog niet geslaagd bent voor het theorie examen.

Klantreacties 

“Goeie proefles gehad en ik ga zeker mijn rijbewijs hier halen” 

Leerling Autorijschool Gorinchem

Aantal mensen bij ANWB die je zijn voorgegaan in 2022:

15704

Service & contact

ANWB Rijschool Gorinchem

Telefoonnummer
0183 - 74 45 99 Voor informatie over onze opleidingen zijn wij van maandag t/m vrijdag van 08:30 t/m 18:00 uur te bereiken en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Les je al bij ons? Kies optie 2 in het keuzemenu. De openingstijden van ons kantoor vind je hier.
 
WhatsApp 088 - 269 22 22
(maandag t/m vrijdag van 08:30 uur tot 22:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur)
Adres kantoor

Sportlaan 3A (naast CBR)
4209 AX Schelluinen – Gorinchem

Openingstijden

(op afspraak)

ANWB Rijopleiding bestaat 25 jaar

 Driving school 

Information in English

Over de ANWB Rijopleiding Wij zijn lid van de Nederlandse Franchisevereniging.

De ANWB Rijopleiding is opgericht in 1997 en gevestigd in Den Haag. We zijn een dochteronderneming van de ANWB met vestigingen gerund door franchisers.