Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

ANWB Rijschool Amstelveen - Check jouw 5 voordelen:

  • Gratis proefles
  • ANWB Examengarantie
  • Beoordeling rijcoaches: 8,9
  • ANWB Lesgeldgarantie
  • Succesvolle lesmethode
Proefles aanvragen 

ANWB Rijschool Amstelveen

Pakketvoordeel

Klaar om je rijbewijs te behalen? Start met je rijopleiding bij ANWB en zet de eerste stap naar meer vrijheid. Profiteer nu van onze aantrekkelijke lespakketten met extra voordeel! Bekijk hier alle informatie en voorwaarden.

Je rijbewijs B halen in Amstelveen

Ben jij klaar om je rijbewijs te halen en ben je aan het kijken waar je je rijlessen gaat volgen? Maak dan de keuze voor de ANWB Rijschool te Amstelveen. Hier kun je op een prettige manier leren autorijden, zonder dat je bang hoeft te zijn om de auto in te stappen. Onze rijcoaches hebben jarenlange ervaring en kunnen jou uitstekend op je gemak stellen.

De meerwaarde van de ANWB autorijschool

Haal jouw rijbewijs bij de ANWB rijschool in Amstelveen! Met de unieke ANWB Lesmethode zorgen wij ervoor dat jij jouw rijbewijs gaat halen. We starten het traject altijd met een vrijblijvende proefles. Hierna zal je een persoonlijk lesadvies ontvangen, waarin wij een aantal rijlessen en een rijcoach die bij jou past zullen adviseren. Met deze lesmethode boeken wij al jarenlang veel succes. Hierdoor bieden wij ook de ANWB examengarantie. Haal je jouw eerste examen niet, dan nemen wij de kosten van het herexamen voor onze rekening. Zo zeker zijn wij van onze unieke lesmethode! Benieuwd naar het slagingspercentage? Klik hier.

Rijles in elektrische auto

Wil je graag je autorijbewijs halen en toch bijdragen aan minder CO2-uitstoot? Verklein jouw CO2-footprint door rijles te volgen in een elektrische auto! Ontdek hier alle informatie.

Kom bij ons langs voor een proefles

GRATIS!

Proefles autorijden

in Amstelveen
Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgelegd en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,-. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles gratis!

Rijles bij de ANWB Autorijschool in Amstelveen

Amstelveen is een Noord-Hollandse plaats en ligt dichtbij Schiphol Airport. Bij de ANWB Autorijschool in Amstelveen leer je drukke verkeersknooppunten bedwingen waaronder de A4, de A9 en het drukke Stadshart Amstelveen. Zoek je een betrouwbare rijschool in Amstelveen of omgeving? Kies dan voor de ANWB Autorijschool in Amstelveen. Hier werken professionele rijinstructeurs en profiteer je van een hoog slagingspercentage. Bovendien kun je vrijblijvend een proefles volgen bij de ANWB Autorijschool. Meld je direct aan voor een vrijblijvende en informele kennismaking.

Autorijles in Amstelveen 

Bij de ANWB Autorijschool Amstelveen kun je je rijlessen plannen wanneer jij wilt. Wij zijn flexibel met inroosteren.

7,8

ANWB Rijopleiding

is door leerlingen beoordeeld met een
Gebaseerd op 1.700 reviews
Leren voor je theorie examen 

Je kunt natuurlijk geen rijexamen afleggen wanneer je nog niet geslaagd bent voor het theorie examen.

Klantreacties

Leerling Autorijschool Amstelveen

"Een perfecte start door het simulatieprogramma!"

Aantal mensen bij ANWB die je zijn voorgegaan in 2022:

15704

Service & contact

ANWB Rijschool Amstelveen

Telefoonnummer
020 - 262 85 99 Voor informatie over onze opleidingen zijn wij van maandag t/m vrijdag van 08:30 t/m 18:00 uur te bereiken en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Les je al bij ons? Kies optie 2 in het keuzemenu. De openingstijden van ons kantoor vind je hier.
 
WhatsApp 088 - 269 22 22
(maandag t/m vrijdag van 08:30 uur tot 22:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur)
Ophaallocatie

Thomas Cookstraat 1
1181 ZS Amstelveen

Adres kantoor

Kapoeasweg 15
1043 AD Amsterdam

Openingstijden
ma t/m vr08:00 - 17:00 uur
za08:00 - 15:00 uur

ANWB Rijopleiding bestaat 25 jaar

 Driving school 

Information in English

Over de ANWB Rijopleiding Wij zijn lid van de Nederlandse Franchisevereniging.

De ANWB Rijopleiding is opgericht in 1997 en gevestigd in Den Haag. We zijn een dochteronderneming van de ANWB met vestigingen gerund door franchisers.