Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

ANWB Rijschool Breda - Check jouw 5 voordelen:

  • Gratis proefles
  • ANWB Examengarantie
  • Beoordeling rijcoaches: 8,9
  • ANWB Lesgeldgarantie
  • Succesvolle lesmethode
Proefles aanvragen 

ANWB Rijschool Breda

Pakketvoordeel

Klaar om je rijbewijs te behalen? Start met je rijopleiding bij ANWB en zet de eerste stap naar meer vrijheid. Profiteer nu van onze aantrekkelijke lespakketten met extra voordeel! Bekijk hier alle informatie en voorwaarden.

Aanmelden 

Je rijbewijs B halen bij onze autorijschool

Als je plannen hebt om je autorijbewijs te halen in Breda, dan moet je bij de ANWB Rijschool in Breda zijn. In overleg kun je worden opgehaald waar je maar wilt en een proefles maakt altijd deel uit van de cursus. Tijdens het lessen krijg je uitstekende begeleiding. Niet voor niets krijgen onze rijcoaches een 8,9 als beoordeling. Je rijbewijs halen doe je daarom bij de ANWB. 

Waarom kies je voor autorijlessen bij de ANWB Rijscholen?

ANWB Rijopleiding hanteert de succesvolle ANWB lesmethode. Deze methode start met het volgen van een geheel vrijblijvende proefles. Aan de hand van deze proefles wordt er een persoonlijk lesadvies opgesteld. In dit advies geven we aan welke rijcoach het beste bij je past en hoeveel lessen jij nodig zal hebben. Wij zijn zo overtuigd van onze lesmethode en rijcoaches dat we hier zelfs ANWB examengarantie voor bieden! Mocht je niet slagen nadat je het aantal lessen hebt gevolgd dat de ANWB je heeft geadviseerd dan betalen wij je 1e herexamen. Haal daarom je rijbewijs B bij de ANWB in Breda! Wij geven ook rijles in Oosterhout. Benieuwd naar het slagingspercentage? Klik hier

Rijles in elektrische auto

Wil je graag je autorijbewijs halen en toch bijdragen aan minder CO2-uitstoot? Verklein jouw CO2-footprint door rijles te volgen in een elektrische auto! Ontdek hier alle informatie.

Aanmelden proefles elektrisch 

Kom bij ons langs voor een proefles

GRATIS!

Proefles autorijden

in Breda
Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 45 euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles gratis!

Kom rijles volgen bij de leukste autorijschool van Breda

Plezier hebben bij het volgen van autorijles is belangrijk. Daarom kies je natuurlijk voor onze autorijschool in Breda. De ANWB heeft inmiddels jarenlange ervaring in het succesvol opleiden van beginnende bestuurders. Zo slaagt een groot gedeelte van al onze cursisten direct bij de eerste keer afrijden. Dit komt mede dankzij onze enthousiaste rijinstructeurs die je optimaal voorbereiden op het praktijkexamen. Dus sta je te popelen om zelf naar bijvoorbeeld de Galderse Meren te rijden of lekker met de auto het centrum in te gaan? Meld je direct aan voor een gratis proefles bij onze autorijschool in Breda. 

Autorijles in Breda 

Bij de ANWB Autorijschool Breda kun je je rijlessen plannen wanneer jij wilt. Wij zijn flexibel met inroosteren.

7,8

ANWB Rijopleiding

is door leerlingen beoordeeld met een
Gebaseerd op 1.700 reviews
Leren voor je theorie examen 

Je kunt natuurlijk geen rijexamen afleggen wanneer je nog niet geslaagd bent voor het theorie examen.

Klantreacties 

“Ik voelde me erg op mijn gemak en alles werd duidelijk uitgelegd wat me te verwachten stond.” 

Leerling Autorijschool Breda

Aantal mensen bij ANWB die je zijn voorgegaan in 2022:

15704

Service & contact

ANWB Rijschool Breda

Telefoonnummer
076 - 766 05 99 Voor informatie over onze opleidingen zijn wij van maandag t/m vrijdag van 08:30 t/m 18:00 uur te bereiken en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Les je al bij ons? Kies optie 2 in het keuzemenu. De openingstijden van ons kantoor vind je hier.
 
WhatsApp 088 - 269 22 22
(maandag t/m vrijdag van 08:30 uur tot 22:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur)
Adres kantoor

Minervum 7406
4817 ZG Breda

Openingstijden
ma t/m vr08:30 - 17:00 uur

ANWB Rijopleiding bestaat 25 jaar

 Driving school 

Information in English

Over de ANWB Rijopleiding Wij zijn lid van de Nederlandse Franchisevereniging.

De ANWB Rijopleiding is opgericht in 1997 en gevestigd in Den Haag. We zijn een dochteronderneming van de ANWB met vestigingen gerund door franchisers.