Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

ANWB Rijschool Den Bosch - Check jouw 5 voordelen:

  • Gratis proefles
  • ANWB Examengarantie
  • Beoordeling rijcoaches: 8,9
  • ANWB Lesgeldgarantie
  • Succesvolle lesmethode
Proefles aanvragen 

ANWB Rijschool Den Bosch

Pakketvoordeel

Klaar om je rijbewijs te behalen? Start met je rijopleiding bij ANWB en zet de eerste stap naar meer vrijheid. Profiteer nu van onze aantrekkelijke lespakketten met extra voordeel! Bekijk hier alle informatie en voorwaarden.

Haal je rijbewijs B bij de ANWB Rijschool

Heb je er altijd al van gedroomd om je rijbewijs B te halen? Dit kan bij de ANWB Autorijschool in Den Bosch. Tijdens een proefles kun je erachter komen welke manier van lessen het beste bij je past. De rijcoaches begeleiden je op een effectieve wijze naar het examen toe. Kies daarom voor de ANWB Rijschool in Den Bosch om je rijbewijs te halen. 

De meerwaarde van de ANWB Autorijschool in Den Bosch

Maak kennis met de unieke lesmethode van de ANWB rijschool in Den Bosch. Deze methode start met een vrijblijvende proefles. Op basis van de proefles wordt er vervolgens een persoonlijk lesadvies opgesteld. Zo zullen we onder andere de rijcoach kiezen die het beste bij je past. Ook krijg je een advies over het aantal rijlessen dat je nodig zal hebben. Deze unieke lesmethode kan je overigens ook in de regio, onder andere in Vught en Oss, volgen.

Dankzij onze successen zijn wij volledig overtuigd van onze methode. Hierdoor bieden wij de ANWB Examengarantie. Mocht je niet slagen na het aantal geadviseerde lessen, dan betalen wij je eerste herexamen. Vraag dus nu een proefles aan bij de ANWB rijschool in Den Bosch! Benieuwd naar het slagingspercentage? Klik hier

Kom bij ons langs voor een proefles

GRATIS!

Proefles autorijden

in Den Bosch
Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgelegd en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,-. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles gratis!

Lessen bij de leukste autorijschool van Den Bosch

Zie je ernaar uit om met plezier autorijles te volgen bij een erkende rijschool in regio Den Bosch? Dan ben je bij de ANWB Autorijschool in Den Bosch aan het goede adres. Onze rijschool heeft al zoveel jaar ervaring, dat je ouders misschien ook wel bij ons rijlessen hebben gevolgd. Wij zijn er trots op dat een groot deel van onze cursisten slaagt bij de eerste keer afrijden én dat met plezier doen. Iets dat we te danken hebben aan de enthousiaste rijinstructeurs van onze autorijschool in Den Bosch. Meld je aan voor een gratis proefles en ga goed voorbereid zelfstandig de weg op.

Autorijles in Den Bosch 

Bij de ANWB Autorijschool Den Bosch kun je je rijlessen plannen wanneer jij wilt. Wij zijn flexibel met inroosteren.

7,8

ANWB Rijopleiding

is door leerlingen beoordeeld met een
Gebaseerd op 1.700 reviews
Leren voor je theorie examen 

Je kunt natuurlijk geen rijexamen afleggen wanneer je nog niet geslaagd bent voor het theorie examen.

Klantreacties Leerling Autorijschool Den Bosch

"Fijne instructeurs, erg rustig en duidelijk. De focus ligt vooral op veilig rijden, wat ik als belangrijk ervaar. De lesschool is erg gastvrij en betrokken, hierdoor begin je ook met een rustig gevoel aan je lessen."

Aantal mensen bij ANWB die je zijn voorgegaan in 2022:

15704

Service & contact

ANWB Rijschool Den Bosch

Telefoonnummer
073 - 744 05 99 Voor informatie over onze opleidingen zijn wij van maandag t/m vrijdag van 08:30 t/m 18:00 uur te bereiken en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Les je al bij ons? Kies optie 2 in het keuzemenu. De openingstijden van ons kantoor vind je hier.
 
WhatsApp 088 - 269 22 22
(maandag t/m vrijdag van 08:30 uur tot 22:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur)
Adres kantoor

Graaf van Solmsweg 50a
5222 BP Den Bosch

Openingstijden
ma t/m vr09:00 - 17:00 uur
za08:00 - 12:00 uur

ANWB Rijopleiding bestaat 25 jaar

 Driving school 

Information in English

Over de ANWB Rijopleiding Wij zijn lid van de Nederlandse Franchisevereniging.

De ANWB Rijopleiding is opgericht in 1997 en gevestigd in Den Haag. We zijn een dochteronderneming van de ANWB met vestigingen gerund door franchisers.