Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

ANWB Rijschool Rotterdam - Check jouw 5 voordelen:

  • Gratis proefles
  • ANWB Examengarantie
  • Beoordeling rijcoaches: 8,9
  • ANWB Lesgeldgarantie
  • Succesvolle lesmethode
Proefles aanvragen 

Rijles in Capelle aan den IJssel bij ANWB Rijschool

Pakketvoordeel

Klaar om je rijbewijs te behalen? Start met je rijopleiding bij ANWB en zet de eerste stap naar meer vrijheid. Profiteer nu van onze aantrekkelijke lespakketten met extra voordeel! Bekijk hier alle informatie en voorwaarden.

Aanmelden 

Lessen hoe, waar en wanneer jij wilt!

Eindelijk je rijbewijs halen? Bij de ANWB Rijschool in Rotterdam nabij Capelle aan de IJssel begeleiden wij jou graag met het behalen van jou rijbewijs. Bij de ANWB rijschool werken gecertificeerde instructeurs die zowel Engels als Nederlands spreken. De lessen kunnen volledig worden volledig afgestemd op jouw persoonlijke behoeften.

Door jouw ervaring met rijden in zowel Capelle aan den IJssel als Rotterdam ga je zelfverzekerd je rijexamen in. Het rijexamen vind namelijk ook plaats bij het CBR in Rotterdam. 

De unieke ANWB lesmethode

Bij de ANWB verkeersschool in Rotterdam maken wij gebruik van de unieke ANWB lesmethode. Deze bestaat onder andere uit een proefles met als uitkomst een persoonlijk lesadvies, een praktijkinstructieboek, een duidelijk vorderingssysteem. ANWB rijscholen bieden bovendien examengarantie. Mocht je je rijbewijs niet halen tijdens je eerste praktijkexamen na het aantal geadviseerde rijlessen, dan betalen wij je 1e herexamen! Vraag een proefles aan bij onze rijschool in Rotterdam.