Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

ANWB Rijschool Tilburg - Check jouw 5 voordelen:

  • Gratis proefles
  • ANWB Examengarantie
  • Beoordeling rijcoaches: 8,9
  • ANWB Lesgeldgarantie
  • Succesvolle lesmethode
Proefles aanvragen 

Autorijles volgen in Tilburg

Pakketvoordeel

Klaar om je rijbewijs te behalen? Start met je rijopleiding bij ANWB en zet de eerste stap naar meer vrijheid. Profiteer nu van onze aantrekkelijke lespakketten met extra voordeel! Bekijk hier alle informatie en voorwaarden.

Rijlessen op jouw manier

Heb je plannen om je rijbewijs te halen, maar wil je dit wel doen op jouw manier? Kies dan voor de ANWB Rijschool in Tilburg. Hier heb je de mogelijkheid om op een prettige manier en op jouw eigen tempo te leren autorijden. Het is ook mogelijk om rijlessen te volgen in Goirle. Uiteraard krijg je uitstekende begeleiding van de zeer ervaren rijinstructeurs. 

Met vertrouwen en plezier de weg op

De ANWB rijopleiding in Tilburg maakt gebruik van de unieke ANWB Lesmethode. Hierbij start je jouw rijopleiding met een geheel vrijblijvende proefles bij onze rijschool. Jouw prestaties tijdens deze proefles bieden de basis van jouw persoonlijk lesadvies, waarin je o.a. een indicatie van het aantal rijlessen dat je nodig zal hebben krijgt. Wij zijn overtuigd van deze unieke lesmethode en bieden zelfs een ANWB Examengarantie. Mocht je niet slagen na het aantal aanbevolen lessen, dan betalen wij je eerste herexamen. Meld je dus nu aan voor een proefles bij onze rijschool in Tilburg. Benieuwd naar het slagingspercentage? Klik hier

 

Rijschool van het jaar 2022:

Wij zijn in de jaarlijkse competitie onder ANWB rijscholen als derde geëindigd in de Rijschool van het jaar 2022 verkiezing! Dat betekent dat van alle ANWB rijscholen wij de derde plek hebben behaald qua verhouding tussen slagingspercentage en klanttevredenheid. Hier zijn wij hartstikke blij mee!

Rijles in elektrische auto

Wil je graag je autorijbewijs halen en toch bijdragen aan minder CO2-uitstoot? Verklein jouw CO2-footprint door rijles te volgen in een elektrische auto! Ontdek hier alle informatie.

Kom bij ons langs voor een proefles

GRATIS!

Proefles autorijden

in Tilburg
Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgelegd en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,-. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles gratis!

De leukste autorijschool van Tilburg

Tilburg is niet alleen een prettige stad om te wonen of studeren, je kunt er ook snel je rijbewijs halen bij de ANWB. Bij onze autorijschool in Tilburg staan ervaren rijinstructeurs voor je klaar die jou opleiden tot beginnend bestuurder. Zij leren je dan ook alles wat je moet weten voor het praktijkexamen. Van rondrijden over de Schouwburgring en inparkeren in het centrum tot het bedwingen van drukke verkeersknooppunten zoals de Baars, je leert het bij de ANWB. We hebben dan ook een zeer hoog slagingspercentage. Wil jij hier binnenkort ook bijhoren? Meld je dan aan voor een proefles bij onze autorijschool in Tilburg.

Autorijles in Tilburg 

Bij de ANWB Autorijschool Tilburg kun je je rijlessen plannen wanneer jij wilt. Wij zijn flexibel met inroosteren.

7,8

ANWB Rijopleiding

is door leerlingen beoordeeld met een
Gebaseerd op 1.700 reviews
Leren voor je theorie examen 

Je kunt natuurlijk geen rijexamen afleggen wanneer je nog niet geslaagd bent voor het theorie examen.

Klantreacties Leerling Autorijschool Tilburg

“Fijne rijschool en instructeur. Goede lessen en advies!” 

Aantal mensen bij ANWB die je zijn voorgegaan in 2022:

15704

Service & contact

ANWB Rijschool Tilburg

Telefoonnummer
013 - 744 05 99 Voor informatie over onze opleidingen zijn wij van maandag t/m vrijdag van 08:30 t/m 18:00 uur te bereiken en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Les je al bij ons? Kies optie 2 in het keuzemenu. De openingstijden van ons kantoor vind je hier.
 
WhatsApp 088 - 269 22 22
(maandag t/m vrijdag van 08:30 uur tot 22:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur)
Adres kantoor

Saal van Zwanenbergweg 6
5026 RN Tilburg

Openingstijden

ma t/m vr08:30 - 17:00 uur

ANWB Rijopleiding bestaat 25 jaar

 Driving school 

Information in English

Over de ANWB Rijopleiding Wij zijn lid van de Nederlandse Franchisevereniging.

De ANWB Rijopleiding is opgericht in 1997 en gevestigd in Den Haag. We zijn een dochteronderneming van de ANWB met vestigingen gerund door franchisers.