Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

ANWB Rijschool Zaandam - Check jouw 5 voordelen:

  • Gratis proefles
  • ANWB Examengarantie
  • Beoordeling rijcoaches: 8,9
  • ANWB Lesgeldgarantie
  • Succesvolle lesmethode
Proefles aanvragen 

De ANWB Rijschool in Zaandam

Pakketvoordeel

Klaar om je rijbewijs te behalen? Start met je rijopleiding bij ANWB en zet de eerste stap naar meer vrijheid. Profiteer nu van onze aantrekkelijke lespakketten met extra voordeel! Bekijk hier alle informatie en voorwaarden.

Rijbewijs halen op de manier die bij jou past

Je rijbewijs halen is natuurlijk hartstikke spannend. Daarom vinden wij bij de ANWB dat je moet leren auto rijden op een manier die bij jou past. De lessen bij onze rijscholen worden dan ook aangepast aan jouw persoonlijke behoeften. Volg bij onze autorijschool lessen in jouw eigen tempo en krijg les van onze beste instructeurs. Het slagen voor je rijbewijs wordt bij de rijschool in Zaandam een makkie.

Je rijbewijs halen met onze unieke lesmethode

Met de succesvolle ANWB Lesmethode slaag je gegarandeerd! Deze unieke formule begint met een vrijblijvende proefles bij de ANWB rijschool in Zaandam. Op basis van deze proefles wordt een persoonlijk lesadvies opgesteld en een rijcoach toegewezen die bij jou past. Wij zijn zelfs zo overtuigd van de ANWB lesmethode, dat wij een ANWB Examengarantie bieden. Mocht je dus niet slagen na het aantal lessen dat wij hebben aanbevolen, dan betalen wij jouw 1e herexamen. Meld je dus nu aan voor jouw vrijblijvende proefles in Zaandam! Benieuwd naar het slagingspercentage? Klik hier.

Kom bij ons langs voor een proefles

GRATIS!

Proefles autorijden

in Zaandam
Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgelegd en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,-. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles gratis!

Rijles volg je bij ANWB Autorijschool in Zaandam

Bij de ANWB kun je rijlessen volgen tegen een scherp tarief. Wil jij ook je rijbewijs halen bij de beste autorijschool van Zaandam? Dan ben je bij de ANWB aan het goede adres. Je wordt door onze enthousiaste rijinstructeurs opgeleid zodat je er helemaal klaar voor bent om zelf de weg op te gaan. Uiteraard oefen je op drukke verkeerspunten in Zaandam en ga je de omliggende snelwegen op. Ben je nieuwsgierig hoe onze lesmethode werkt? Bel of mail voor het volgen van een gratis proefles op onze autorijschool in Zaandam en ontdek hoe fijn het is als je jouw rijbewijs hebt.

Autorijles in Zaandam 

Bij de ANWB Autorijschool Zaandam kun je je rijlessen plannen wanneer jij wilt. Wij zijn flexibel met inroosteren.

7,8

ANWB Rijopleiding

is door leerlingen beoordeeld met een
Gebaseerd op 1.700 reviews
Leren voor je theorie examen 

Je kunt natuurlijk geen rijexamen afleggen wanneer je nog niet geslaagd bent voor het theorie examen.

Klantreacties Leerling Autorijschool Zaandam

"“Prettige rijschool met top kwaliteit rijlessen."

Aantal mensen bij ANWB die je zijn voorgegaan in 2022:

15704

Service & contact

ANWB Rijschool Zaandam

Telefoonnummer
075 - 744 00 82 Voor informatie over onze opleidingen zijn wij van maandag t/m vrijdag van 08:30 t/m 18:00 uur te bereiken en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Les je al bij ons? Kies optie 2 in het keuzemenu. De openingstijden van ons kantoor vind je hier.
 
WhatsApp 088 - 269 22 22
(maandag t/m vrijdag van 08:30 uur tot 22:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur)
Adres kantoor

penningweg 27
Zaandam

Openingstijden

ma t/m vr08.00 - 17.00 uur
za08.00 - 17.00 uur

ANWB Rijopleiding bestaat 25 jaar

 Driving school 

Information in English

Over de ANWB Rijopleiding Wij zijn lid van de Nederlandse Franchisevereniging.

De ANWB Rijopleiding is opgericht in 1997 en gevestigd in Den Haag. We zijn een dochteronderneming van de ANWB met vestigingen gerund door franchisers.