Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

ANWB Rijschool Barendrecht - Check jouw 5 voordelen:

  • Gratis proefles
  • ANWB Examengarantie
  • Beoordeling rijcoaches: 8,9
  • ANWB Lesgeldgarantie
  • Succesvolle lesmethode
Proefles aanvragen 

ANWB Rijschool Barendrecht

Pakketvoordeel

Klaar om je rijbewijs te behalen? Start met je rijopleiding bij ANWB en zet de eerste stap naar meer vrijheid. Profiteer nu van onze aantrekkelijke lespakketten met extra voordeel! Bekijk hier alle informatie en voorwaarden.

Met garantie je rijbewijs halen

Heb je er lang naar uitgekeken om je rijbewijs te halen? Dan is jouw rijbewijs halen in Barendrecht bij de ANWB Rijschool in Barendrecht een slimme keuze. Bij onze verkeersschool in Barendrecht ga je op een effectieve en prettige manier aan de slag met het halen van je rijbewijs. Onze rijscholen staan bekend om de lessen van uitstekende kwaliteit en de rijcoaches die gemiddeld gezien erg hoog scoren.

Ervaar de voordelen van rijlessen in Barendrecht bij de ANWB

Maak kennis met de unieke ANWB Lesmethode bij onze rijschool in Barendrecht. Je begint het traject met een proefles, waarna wij een persoonlijk lesadvies zullen geven. Hierin is onder andere het aantal geadviseerde rijlessen en rijcoach te vinden. Vervolgens gaan we aan de slag met onze unieke lesmethode; een methode waar wij enorm veel vertrouwen in hebben! Een bewijs hiervan is de ANWB Examengarantie: wanneer je jouw rijbewijs toch niet in één keer haalt, dan mag je jouw eerste herexamen op onze kosten doen. Haal daarom jouw rijbewijs B bij de ANWB in Barendrecht! Benieuwd naar het slagingspercentage? Klik hier.

Rijles in elektrische auto

Wil je graag je autorijbewijs halen en toch bijdragen aan minder CO2-uitstoot? Verklein jouw CO2-footprint door rijles te volgen in een elektrische auto! Ontdek hier alle informatie.

Kom bij ons langs voor een proefles

GRATIS!

Proefles autorijden

in Barendrecht
Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgelegd en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,-. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles gratis!

De leukste autorijschool van Barendrecht

De ANWB is een fantastische rijschool om rijlessen bij te volgen. Je haalt bij ons namelijk razendsnel je rijbewijs. Bij onze autorijschool in Barendrecht staan vele instructeurs voor je klaar om je te begeleiden op weg naar het felbegeerde rijbewijs. Dat doen wij al jaren met veel succes. Bij ons slaagt een hoog percentage in één keer voor het autorijbewijs B. Wil je snel en gemakkelijk vanuit Barendrecht via de snelweg naar Rotterdam rijden of een avondje uit naar het theater in Barendrecht? Meld je aan voor een vrijblijvende proefles bij onze autorijschool in Barendrecht en kruip binnenkort lekker zelf achter het stuur.

Autorijles in Barendrecht 

Bij de ANWB Autorijschool Barendrecht kun je je rijlessen plannen wanneer jij wilt. Wij zijn flexibel met inroosteren.

7,8

ANWB Rijopleiding

is door leerlingen beoordeeld met een
Gebaseerd op 1.700 reviews
Leren voor je theorie examen 

Je kunt natuurlijk geen rijexamen afleggen wanneer je nog niet geslaagd bent voor het theorie examen.

Klantreacties Leerling Autorijschool Barendrecht

"Een ontzettend fijne rijschool. Er werd veel meegedacht met het inplannen en ze waren zelf ook erg flexibel."

Aantal mensen bij ANWB die je zijn voorgegaan in 2022:

15704

Service & contact

ANWB Rijschool Barendrecht

Telefoonnummer
0180 - 744 900 Voor informatie over onze opleidingen zijn wij van maandag t/m vrijdag van 08:30 t/m 18:00 uur te bereiken en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Les je al bij ons? Kies optie 2 in het keuzemenu. De openingstijden van ons kantoor vind je hier.
 
WhatsApp 088 - 269 22 22
(maandag t/m vrijdag van 08:30 uur tot 22:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur)
Adres kantoor

Albert Plesmanweg 49
3088 GB Rotterdam (Barendrecht)

Openingstijden
ma t/m vr07:00 - 18:00 uur
za08:00 - 15:00 uur

ANWB Rijopleiding bestaat 25 jaar

 Driving school 

Information in English

Over de ANWB Rijopleiding Wij zijn lid van de Nederlandse Franchisevereniging.

De ANWB Rijopleiding is opgericht in 1997 en gevestigd in Den Haag. We zijn een dochteronderneming van de ANWB met vestigingen gerund door franchisers.