Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

ANWB Rijschool Utrecht - Check jouw 5 voordelen:

  • Gratis proefles
  • ANWB Examengarantie
  • Beoordeling rijcoaches: 8,9
  • ANWB Lesgeldgarantie
  • Succesvolle lesmethode
Proefles aanvragen 

Je rijbewijs in Bilthoven halen

Pakketvoordeel

Klaar om je rijbewijs te behalen? Start met je rijopleiding bij ANWB en zet de eerste stap naar meer vrijheid. Profiteer nu van onze aantrekkelijke lespakketten met extra voordeel! Bekijk hier alle informatie en voorwaarden.

Volg rijlessen in Bilthoven

Wil je op een prettige manier leren autorijden? Kies dan voor de ANWB Rijschool in Utrecht nabij Bilthoven. Door te lessen in Utrecht, tevens examenlocatie, leer je de snelwegen beter kennen en kun je oefenen met hechtischer verkeer. 

Bij onze verkeersschool werken ervaren, vriendelijke en internationale rijinstructeurs die jou met plezier alle ins en outs van het autorijden bijbrengen. Zo kun je bij onze rijschool op een passend tempo, met een effectieve aanpak, je rijbewijs B halen. We hanteren zeer scherpe lesprijzen en je kunt opgehaald worden waar je maar wilt!

Een effectieve lesmethode

Er zijn natuurlijk veel rijscholen in Utrecht waaruit je kunt kiezen, maar geen andere autorijschool met de unieke ANWB lesmethode. Wij stellen een persoonlijk lesplan op na een proefles en we hanteren een duidelijk vorderingssysteem. Je krijgt bovendien een praktijkinstructieboek om je nog beter te kunnen verdiepen. En mocht je de eerste keer alsnog niet slagen voor je examen na het aantal geadviseerde lessen door onze autorijschool, dan betalen wij je eerste herexamen. Benieuwd naar het slagingspercentage? Klik hier.