Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

ANWB Rijschool Den Haag - Check jouw 5 voordelen:

  • Gratis proefles
  • ANWB Examengarantie
  • Beoordeling rijcoaches: 8,9
  • ANWB Lesgeldgarantie
  • Succesvolle lesmethode
Proefles aanvragen 

ANWB Rijschool Den Haag

Pakketvoordeel

Klaar om je rijbewijs te behalen? Start met je rijopleiding bij ANWB en zet de eerste stap naar meer vrijheid. Profiteer nu van onze aantrekkelijke lespakketten met extra voordeel! Bekijk hier alle informatie en voorwaarden.

Je rijbewijs B halen op de manier die bij jou past

De ANWB Rijschool in Den Haag is al meer dan 10 jaar een echt familiebedrijf. Wij houden van een persoonlijke aanpak en met drie kantoren in de regio zijn wij altijd goed bereikbaar. Je kunt bij de ANWB Rijschool je rijbewijs B halen op de manier die het beste bij jou past. Het is ook mogelijk om te lessen in Voorburg of Zoetermeer.

De voordelen bij ANWB

Behaal jouw rijbewijs op de meest efficiënte manier met de unieke lesmethode van de ANWB! Vraag eerst een vrijblijvende proefles aan bij de ANWB rijschool in Den Haag. Op basis van deze proefles zullen wij een rijcoach toewijzen en het aantal rijlessen dat je nodig zal hebben bepalen. Onze unieke lesmethode is zeer succesvol. Hierdoor bieden wij ook een ANWB Examengarantie. Haal je jouw rijbewijs niet de eerste keer? Dan mag je jouw herexamen op onze kosten doen. Zo zeker zijn wij van onze methode! Haal daarom je rijbewijs in Den Haag. Benieuwd naar het slagingspercentage? Klik hier.

Rijles in elektrische auto

Wil je graag je autorijbewijs halen en toch bijdragen aan minder CO2-uitstoot? Verklein jouw CO2-footprint door rijles te volgen in een elektrische auto! Ontdek hier alle informatie.

Kom bij ons langs voor een proefles

GRATIS!

Proefles autorijden

in Den Haag
Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgelegd en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,-. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles gratis!

Rijles volgen bij de leukste autorijschool Den Haag

Ben je op zoek naar een leuke rijschool voor het volgen van rijlessen in Den Haag? Kom langs bij de ANWB Autorijschool in Den Haag. Bij ons volgen jij rijlessen in je eigen tempo en staat één van onze instructeurs klaar om jou goed en snel voor te bereiden op alle uitdagingen die het verkeer met zich meebrengt. Uiteraard oefen je op drukke verkeerspunten in de stad zoals het dynamische centrum van Den Haag en ga je de omliggende snelwegen op. Dankzij deze goede voorbereiding slaagt het merendeel van onze leerlingen direct na de eerste keer afrijden. Een lekker vooruitzicht toch? Ben je nieuwsgierig naar ons lesaanbod? Meld je aan bij onze autorijschool in Den Haag voor het volgen van een proefles.

Autorijles in Den Haag 

Bij de ANWB Autorijschool Den Haag kun je je rijlessen plannen wanneer jij wilt. Wij zijn flexibel met inroosteren.

7,8

ANWB Rijopleiding

is door leerlingen beoordeeld met een
Gebaseerd op 1.700 reviews
Leren voor je theorie examen 

Je kunt natuurlijk geen rijexamen afleggen wanneer je nog niet geslaagd bent voor het theorie examen.

Klantreacties 

Deze rijschool is zeker een aanrader. Vriendelijke mensen, heel flexibel en goed bereikbaar voor vragen. ” 

Leerling Autorijschool Den Haag

Aantal mensen bij ANWB die je zijn voorgegaan in 2022:

15704

Service & contact

ANWB Rijschool Den Haag

Telefoonnummer
070 - 262 85 99 Voor informatie over onze opleidingen zijn wij van maandag t/m vrijdag van 08:30 t/m 18:00 uur te bereiken en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Les je al bij ons? Kies optie 2 in het keuzemenu. De openingstijden van ons kantoor vind je hier.
 
WhatsApp 088 - 269 22 22
(maandag t/m vrijdag van 08:30 uur tot 22:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur)
Adres kantoor

Wassenaarseweg 220(bezoekersingang)
2596 EC Den Haag

Openingstijden

ma t/m vr08:30 - 17:30

ANWB Rijopleiding bestaat 25 jaar

 Driving school 

Information in English

Over de ANWB Rijopleiding Wij zijn lid van de Nederlandse Franchisevereniging.

De ANWB Rijopleiding is opgericht in 1997 en gevestigd in Den Haag. We zijn een dochteronderneming van de ANWB met vestigingen gerund door franchisers.