Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Maak het behalen van je rijbewijs nóg eenvoudiger met de RijbewijsApp

Je rijbewijs halen is niet zomaar iets. Gelukkig word je bij de ANWB Rijopleiding goed begeleid om veilig en verantwoord de weg op te kunnen. We bieden je niet alleen een zorgeloze rijopleiding, maar geven je ook rijplezier voor het leven!

Om je gedurende jouw rijopleiding continu inzicht te geven in je planning, voortgang en financiële gegevens, hebben we een persoonlijke account voor je klaar staan. Dit account kun je te allen tijde raadplegen via de RijbewijsApp en bestaat uit de volgende onderdelen:

Persoonlijke vorderingenkaart

De persoonlijke vorderingenkaart in de RijbewijsApp zorgt ervoor dat zowel je ouders als jij een goed beeld hebben van hoe je scoort op bepaalde onderdelen en hoe snel de vorderingen verlopen. Je rijinstructeur kijkt namelijk na iedere les hoe ver je bent met de verschillende disciplines en wat je verbeterpunten zijn. Op deze manier ben jij in staat om je goed voor te bereiden voor de volgende les. Ook weet je op deze manier precies wanneer je volledig klaargestoomd bent voor het rijexamen!

Na iedere rijles kun je in de RijbewijsApp aan de hand van een rapportcijfer zien of je voortgang hebt geboekt op bepaalde onderdelen. Dit vergroot de kans van slagen en verkleint het aantal te nemen lessen.

Inzicht in je planning

Of je nu graag heel je rijopleiding al gepland wil hebben of slechts een aantal lessen vooruit… Met de RijbewijsApp heb je altijd inzage in je lesplanning en leshistorie. Bovendien kun je deze synchroniseren met de agenda op je mobiel, super handig! Zo heb je al je gemaakte afspraken op een rijtje en weet je ook precies hoeveel lessen je al gereden hebt door terug te bladeren in je agenda.

Ook belangrijk: een overzicht van je financiële gegevens

Natuurlijk is het fijn om je financiën goed op orde te hebben. Gelukkig heb je met de RijbewijsApp altijd een goed overzicht van deze gegevens! Je ziet namelijk precies welke facturen er nog open staan, welke betalingen je al hebt voldaan en wat je openstaande saldo is. Om het helemaal gemakkelijk te maken kun je ook direct betalingen voldoen met iDeal.

Scoor achievements!

Het halen van je rijbewijs wordt nu nóg leuker met de verschillende achievements die je kunt scoren! Heb je bijvoorbeeld 25 rijlessen gevolgd of je tussentijdse toets gehaald, dan heb je weer een nieuw achievement verdiend. Er zijn in totaal 7 achievements te behalen gedurende je rijopleiding. Doorloop je rijopleiding en voor je het weet staat jouw trofeeënkast volop te shinen!

Hoe krijg je toegang tot de RijbewijsApp?

Iedere leerling bij ons ontvangt automatisch de inloggegevens voor de RijbewijsApp via e-mail. Met deze inloggegevens heb je automatisch toegang tot alle eerder genoemde functionaliteiten en heb je dus een compleet overzicht in de voortgang van je rijopleiding. De RijbewijsApp is gratis te downloaden in de Google Play en in de App Store.

Download in de Google Playstore Download in de Appstore

 

Vind een rijschool in de buurt

Vul de postcode in waar je opgehaald wilt worden en vind jouw rijschool en bijbehorende prijzen.